Ostalo > Motocikli
moja yamaha napokon
pixa.93:
da to dolje.frend vozi sve tri yamahe tamo i sve mu spuer napravili.vozim ja tamo
devil_ma-yela:
--- Citat: pixa.93 - 13 Travanj, 2010, 21:42:11 ---da to dolje.frend vozi sve tri yamahe tamo i sve mu spuer napravili.vozim ja tamo
--- Kraj citata ---
ne znam kakva je sada tamo situacija, ali kad sam ja vozio svoj skut tamo da ga pogledaju, katastrofa, ne znam jesu li uopće i skidali deklo...
možda su sada stvari drugačije!
pixa.93:
a vidjet cemo.ovak dok sam iso pitat cinili su m ise decki skroz uredu.
DeLUX:
--- Citat: pixa.93 - 13 Travanj, 2010, 20:24:59 ---ja ju natero 100 .meni dost.na satu pise da je neko max vozio 125.
a otplejat cu ju sad na servis prvi nek ju pregledaju i to je to.da sam na miru a onda cu ostal servise ja sam
--- Kraj citata ---
to ti piše na svakoj ćukici od xt-a kad daš kontakt :)
ja kupio novog iz dućana i to je kao neka animacija 125 kubika i to bla bla bla
uglavnom motor je brutala kaj se tiče izdržljivosti, nepoderivo je
po satu sam ga ja vozio 132 i onda piše overboost na ćukici i blinka sve
potvrdit može dottore zato kaj smo se zajedno vraćali s mora, on bio na srki
bio sam par puta na moru s njim i nikad kvara nisam imo
sad koji tjedan bi ga trebo prodat radi kupnje novog motora iako mi ga je žao prodat
nisi pogrješio kaj si ga uzeo :icon_thumright:
Zeljac:
ja vidio izbliza motor i sta se tice izgleda je odlican bio bi i bolji ali tablica bas cini ruglo veliko to sam mu prvo reko kad sam doso kod njega :toothy9: trebo bi servis napravit jer naprimjer da je radio servis sada veliki onda bi mu bio zupcanik na gumi u boljem stanju a i onaj na masini takoder :icon_thumright: a sta nek sad to napocetku napravi i miran je 2 3 god ako ne i vise :notworthy: :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju