Ostalo > Motocikli
moja yamaha napokon
istipa622:
--- Citat: pixa.93 - 09 Svibanj, 2010, 22:17:58 ---evo malo dojmo nakon nekog vremena.potrosnja vrlo mala,vrlo je udoban i dbor se drzi u zavojima i vrlo je trom.max brzina je vrlo mala, fali mu snage i bas bi trebalo slozit neke pristupacne tuning djelove za njega.za sad postoji smao bregasta koja jos nije provjerena
--- Kraj citata ---
Postoj ii kit 150 ccm...mislim da kosta nekih 500 eura i sa njim dobijes i bregastu i karb veči
Al sada se više ne sječam di sam to vidio,ima več godina dana možda ali uglavnom je bila strana stranica i bilo je više vrsti kitova i truning dijelova za xt 125
SPecial:
Treba li ikome XT 125 nove gume,regan god dana+kaciga (ne znam koja) za 2300ojra? Ima i neki auspuh,deak cini mi se.
pixa.93:
--- Citat: SPecial - 10 Svibanj, 2010, 02:04:16 ---Treba li ikome XT 125 nove gume,regan god dana+kaciga (ne znam koja) za 2300ojra? Ima i neki auspuh,deak cini mi se.
--- Kraj citata ---
ovo nije tema za to tako da mod daj pobrisi nepotrebno
pixa.93:
--- Citat: istipa622 - 09 Svibanj, 2010, 22:29:31 ---Postoj ii kit 150 ccm...mislim da kosta nekih 500 eura i sa njim dobijes i bregastu i karb veči
Al sada se više ne sječam di sam to vidio,ima več godina dana možda ali uglavnom je bila strana stranica i bilo je više vrsti kitova i truning dijelova za xt 125
--- Kraj citata ---
zanimljivo.ajd ako mozes negdje nac da pronades da vidimo sta bi to moglo bit
pixa.93:
--- Citat: istipa622 - 09 Svibanj, 2010, 22:29:31 ---Postoj ii kit 150 ccm...mislim da kosta nekih 500 eura i sa njim dobijes i bregastu i karb veči
--- Kraj citata ---
si mozda mislio na ovo.ja sma ovo naso
http://www.ocperformancemotorsports.com/150cc-bb-kit-ttr-125--exchange-.html
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju