Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Pitanje runner-filter zraka
ForRace3:
Istina je da se ovaj mali stavlja na novija godista...veliki se prodavao do 2004-te...
Samo znam da kada sam isprobavao na svom PHBG 21 veci mi se pokazao puno bolji, naravno zbog veceg protoka zraka...
Ali na 12 i na 17,5 to ne igra nikakvu ulogu eventualno izgled...sve ostalo je isto :icon_thumright: :icon_thumright:
oki1983:
meni je na zipu isti filter kao i na runneru,znaci onaj mali(karb 17,5) 2000g.
dok na nrg je veliki filter,a karb je 12,isto 2000g.....
ForRace3:
Btw dal itko zna di mogu nabavit ovako sexy lijevu rucku kocnice od ovog drugog runnera sa malim filterom? :toothy3: :toothy3:
Luka 0101:
to je homemade i ako neznas bolje nemoj ic ni radit...
svar je u tome da moras opast pod tocno određenim kutem kako bi dobio taj efekt... to daj nekom majstoru da ti napravi :laughing9: :laughing9: :laughing9:
Jurich:
--- Citat: ForRace3 - 18 Travanj, 2010, 19:32:58 ---Istina je da se ovaj mali stavlja na novija godista...veliki se prodavao do 2004-te...
Samo znam da kada sam isprobavao na svom PHBG 21 veci mi se pokazao puno bolji, naravno zbog veceg protoka zraka...
Ali na 12 i na 17,5 to ne igra nikakvu ulogu eventualno izgled...sve ostalo je isto :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa jeli ti čovik gori reka da je manji protočniji :icon_scratch:
--- Citat: ForRace3 - 19 Travanj, 2010, 16:03:40 ---Btw dal itko zna di mogu nabavit ovako sexy lijevu rucku kocnice od ovog drugog runnera sa malim filterom? :toothy3: :toothy3:
--- Kraj citata ---
šta će ti to molin te....meni je to seljčki izgleda i nema nikakvu funkciju a da i ne govorin kako je ruzno kad je samo jedna ručka tako iskrivljena a druga normalna
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju