Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Meet Zagreb, King Cross Jankomir, nedjelja, 11.4.2010.

<< < (4/23) > >>

R@kija:
pa ti kupuj yasuni

jprekrit:

--- Citat: dhorvat - 10 Travanj, 2010, 14:00:43 ---Hrđe ha? Zato sam se ja svog rješil  :angry7:

--- Kraj citata ---
Ma samo je bil hrđavi na grani tam pri cilindru i na onim varovima di su vareni nosaći i ona pločica di piše yasuni. ali vej sam to riješil, ljepo ga s WD-om našprical, dobro zbrisal, s uljem namazal pa dobro zbrisal. a nosać auspuha sam s crnim lak sprejom našprical... i to ima 4 sloja na sebi... Valjda sad nebu hrđavil! I dogovoril sam se s tipom za kromiranje... 300 kn s njegovom obradom i kromiranjem... Mislim da to nije puno... Kaj ti horvat veliš na to???

dhorvat:

--- Citat: rakitje00 - 10 Travanj, 2010, 14:05:18 ---pa ti kupuj yasuni

--- Kraj citata ---

Gle, da se razumijemo, nikad tak kvalitetan auspuh nebudem više imal j#biga, ali u principu koji će mi rac takva kvaliteta kad mi ni ZX nikad nije puko niti niš. Yasuni ima odlične performanse za base setup, ali hrđavi ko i svaki drugi spuh koji nije ofarban ili kromiran  :laughing7: I to me iritira  :angry7:

dhorvat:

--- Citat: jprekrit - 10 Travanj, 2010, 14:09:18 ---Ma samo je bil hrđavi na grani tam pri cilindru i na onim varovima di su vareni nosaći i ona pločica di piše yasuni. ali vej sam to riješil, ljepo ga s WD-om našprical, dobro zbrisal, s uljem namazal pa dobro zbrisal. a nosać auspuha sam s crnim lak sprejom našprical... i to ima 4 sloja na sebi... Valjda sad nebu hrđavil! I dogovoril sam se s tipom za kromiranje... 300 kn s njegovom obradom i kromiranjem... Mislim da to nije puno... Kaj ti horvat veliš na to???

--- Kraj citata ---

Ak za 300 kuna frajer napravi to kak se spada onda ja nosim svoj serijski kod njega  :laughing7:

jprekrit:

--- Citat: dhorvat - 10 Travanj, 2010, 14:10:31 ---Ak za 300 kuna frajer napravi to kak se spada onda ja nosim svoj serijski kod njega  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Pa za 300 kn onak prek veze... Rekel sam mu da nećem da bu fuš posel da plaćam onolko kolko vredi samo da bude napravljeno kak spada...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju