Tehnički kutak > Tuning skutera
Potrosnja?
Rossi:
eh ovako testiro sam kolika je potrosna i preso sam sa punim rezervoarom 130 Km ispadne da je potrosnja 5.3 na 100 ...to je bilo sa nekih 180 kila opterecenja na motoru ja i frend,frend je visok pa ga ima 90 kila a i ja sam tu negdje isto hehe :) naci ono full gas po ravnom, bilo je i jedan dio puta uzbrdo i tako....ja sam na otvorenoj cesti full gas ....21 Km predjem sa litrom znaci potrosna ispadne 4.7 na 100 Km ja sam kad sam ...sta mislite jel to ok ?? na motoru je tecnigas Next R i dizna 64 ..??
igor.sb:
ha nije lose, moze i manje svakako
racunaj da ja sa rr i sa 17,5 sa diznom 72 sada, a prije sa diznom 76 sam prelazio 23 km po gradu
nek nitko ne spominja zasto imam tako velike dizne na 50ccm
Rossi:
ma ja sam zadovoljan sa ovim kako sam ga sad nastimo ...stim da je trosio nenormalni 7 litara nekad i vise ..znam prije naspem pun rezervoar i predjem 90 Km i to je to ....pa sam sputio na 6.5 i eto sad sam nastimo 4.7 ...ja prezadovoljan ...jos malo cemo to spustit i super :)
Punisher:
Mislim da bi trebala potrošnja biti do 4.5l jer sa kitom se da naštimati da troši nekih 5 litara.
2 igor - ja sam na aeroxu serijali imao diznu 86 :laughing7:
pitaNS:
juuu pa meni troši 5,5 lit na jetforcu....a čista serijala, još ništa nisam stavljao... :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju