Tehnički kutak > Tuning skutera
High end tuning aeroxa
Giz:
On topic od sad.... ::)
DvdAerox:
Ja bi izbriso cijeli topic... zasto? Ajde ljudi vi prvo kupite nesto pa slozite i kada se nadjete u problemima pitajte... LOL u 99% slucajeva od takvih topica nema nista kasnije..
Iwo SR Tuono:
zašto se ljudi pate i hoće high end kad nema kruha od toga.
Onaj tko slaže high end ne dolazi na forum pitat koju diznu da kupi ::)
Ima 12 soma kuna?
Nek proda aeroxa i te pare pribroji na ovih 12 000 i bude kupio nešto od 250ccm tipa sportcity
sad vjerovatno ima samo zx-a i htjeo bi biti tuner...za takve postoji midrace, pa čovječe brdo njih drka k***c na higend pa kad sjednu na skuter sa polini corsom dobro složenom i uštelanom pričaju 10 dana o tome okolo
I najbolje je to šta bi SVI slagali highend da je to samo tako, za highend treba znanja i iskustva, ne samo za složiit, nego i za održavati i voziti :icon_thumright:
aprilia area 51:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 10 Travanj, 2010, 10:13:36 ---zašto se ljudi pate i hoće high end kad nema kruha od toga.
Ima 12 soma kuna?
Nek proda :icon_thumright: aeroxa i te pare pribroji na ovih 12 000 i bude kupio nešto od 250ccm tipa sportcity
sad vjerovatno ima samo zx-a i htjeo bi biti tuner...za takve postoji midrace, pa čovječe brdo njih drka k***c na higend pa kad sjednu na skuter sa polini corsom dobro složenom i uštelanom pričaju 10 dana o tome okolo
I najbolje je to šta bi SVI slagali highend da je to samo tako, za highend treba znanja i iskustva, ne samo za složiit, nego i za održavati i voziti
--- Kraj citata ---
ba tako... :icon_thumright:
a frend ce ti se sigurno jtket vozat po gradu za sta highend nije nikako...
ja bi za te pare uzeo nekog sp-a 180 i ostane ti jos oho ho love i to fino potrosit ko covjek kak rakija kaze napit se i pojebat i to je to...
ili uzet nesto 4-takta i vozit se ko gospodin
ToNYGP1Racing:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 10 Travanj, 2010, 10:13:36 ---zašto se ljudi pate i hoće high end kad nema kruha od toga.
Ima 12 soma kuna?
Nek proda aeroxa i te pare pribroji na ovih 12 000 i bude kupio nešto od 250ccm tipa sportcity
I najbolje je to šta bi SVI slagali highend da je to samo tako, za highend treba znanja i iskustva, ne samo za složiit, nego i za održavati i voziti :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Da si citao temu od pocetka shvatio bi da sam ga nagovarao da si kupi neso 4t.. Ali nista..
Ne kuzi vas.. :( lijepo sam vas pitao da zajedno pomognemo covjeku, a vi se tu smijete. ??? Zasto?
Ako covjek ima para sve se moze i za to mu nije potrebno nikakvo znanje.. :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju