Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
par prijedloga.......
ushirlo:
1. smjenit sa svih dužnosti moderatora ivana......... (jerbo je mulac i jer se tako i ponaša)..........
2. smjenit sa svih dužnosti moderatora re ...........(jerbo nije mulac a ponaša se ko da je).........
3. platit mi par piva da se oporavim od šoka........ (naime zatvaraju se brišu i premještaju teme na kojima pišem, omalovažava me se i postaju mi se smajlići).......
enigma:
teško da će proć tvoj prijedlog...da odlučuješ o svemu ti...gdje bi stigli?! :nono:
eladio:
prosao ti je samo treci prijedlog i to djelomicno, platim ti pivo cisto jer si ugodniji kad si pijan :glasses9:
:sign020:
eladio:
..e da, svoja "misljenja" o drugima tj. provokacije i zajebavanja drzi za sebe od sad please , nisi valjda dosao provocirati?
kao sto rekoh, dobit ces ban na dva dana , sto tebi nista ne znaci, ali meni znaci , fino te molim :glasses9:
eto , mislim da te nitko nije tako fino molio...
sad je na tebi
filiplatinovicz:
ima nas svakakvih... :toothy9:
kaj ti, djecace, ne osjecas da se ne uklapas sa svojim nebulozama...
razmisli o svom gnjevu i preusmjeri ga na one koji su te stvarno povrijedili u zivotu, umjesto da ovdje kvaris atmosferu sa svojim ordinarnim bedastocama. ne mislis li da si ti duzan barem po pivu svakom od nas jer samo zagadjujes ovaj lijepi cyber prostor. razmisljas li o lijecenju...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju