Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Luna Vision 2 - sva moguća pitanja
ToNYGP1Racing:
--- Citat: Luka 0101 - 09 Travanj, 2010, 20:26:08 ---pa ni ti nisi nista dobio sa serdarevicem ozim zvuka a 2 puta je skuplji od yasunia... tak da...
ak oce yasunia, neka ga kupi... ne vidim uopce problem ovdje...
po tome ne isplati se ni kit kupovat jer dojde 1000 kn a dobije se 15 kmh + max brzina...
NITI JEDNO ulaganje u skuter/auto/motore se ne isplati... sve je stvar gusta..
--- Kraj citata ---
Naravno da serdu nisam kupovao radi performansa neg radi zvuka.. :laughing7:
Kad je on želio yasunia? Nemoj covjeku nabijat stvari na nos koje netreba..
Nekakva velika razlika između y i zx nema osim sto je zx jeftiniji.. Sad ak se ima viska para nek uzme yasunija ak zeli ime.. :happy8:
Luka 0101:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 09 Travanj, 2010, 20:37:38 ---Naravno da serdu nisam kupovao radi performansa neg radi zvuka.. :laughing7:
Kad je on želio yasunia? Nemoj covjeku nabijat stvari na nos koje netreba..
Nekakva velika razlika između y i zx nema osim sto je zx jeftiniji.. Sad ak se ima viska para nek uzme yasunija ak zeli ime.. :happy8:
--- Kraj citata ---
pa o tome i pricam... ok oce jasunia nek si ga kupi... tebi i meni... ni iž đepa ni u đep (da i znam da se pise džep :happy8:)
ToNYGP1Racing:
--- Citat: Luka 0101 - 09 Travanj, 2010, 20:41:26 ---pa o tome i pricam... ok oce jasunia nek si ga kupi... tebi i meni... ni iž đepa ni u đep (da i znam da se pise džep :happy8:)
--- Kraj citata ---
:toothy12: Nema problema za đep.. :toothy9:
Nek odabere sta oce onda.. Ja stojim uz tt. :hmh:
Luka 0101:
ja sam za nardo...
jest da ga nikad nece uspjet nastelat i da ce se derat ko mutav... al nardo je nardo
ToNYGP1Racing:
--- Citat: Luka 0101 - 09 Travanj, 2010, 20:46:14 ---ja sam za nardo...
jest da ga nikad nece uspjet nastelat i da ce se derat ko mutav... al nardo je nardo
--- Kraj citata ---
Ak nema nista dalje u planu onda je nardo ok.. Al ako misli ostat na serijali onda tt.
S nardo mi dobro dosao trophy ili due plus.. :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju