Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Slaganje Phantoma F12 minarelli LC...
dhorvat:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 10 Travanj, 2010, 14:22:31 ---Nesrece se događaju. Treba pazit. makar i to nekad nije dovoljno. :)
--- Kraj citata ---
To je moj jedini pad u životu za kojeg stvarno mogu reć da nisam nimalo kriv :icon_thumright:
ToNYGP1Racing:
--- Citat: dhorvat - 10 Travanj, 2010, 15:40:24 ---To je moj jedini pad u životu za kojeg stvarno mogu reć da nisam nimalo kriv :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Bitno da si ti ziv i zdrav.. :)
dhorvat:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 10 Travanj, 2010, 17:16:01 ---Bitno da si ti ziv i zdrav.. :)
--- Kraj citata ---
Ma nije tak strašno bilo, al mi je bilo žal traperica :toothy9:
ToNYGP1Racing:
--- Citat: dhorvat - 10 Travanj, 2010, 17:20:05 ---Ma nije tak strašno bilo, al mi je bilo žal traperica :toothy9:
--- Kraj citata ---
Ma bitno da skuteru nije nis strasno bilo.. :icon_biggrin:, a trapericaže lako kupis.. :laughing7:
dhorvat:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 10 Travanj, 2010, 17:22:33 ---Ma bitno da skuteru nije nis strasno bilo.. :icon_biggrin:, a trapericaže lako kupis.. :laughing7:
--- Kraj citata ---
skuteru niš strašno? Skuteru nemre bit strašnije po pitanu zguljenih plastika. :laughing6:
Zadnjih par puta kaj sam opal uopće se ne kuži na plastikama kad su ionak zguljene :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju