Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Slaganje Phantoma F12 minarelli LC...

<< < (9/10) > >>

dhorvat:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 10 Travanj, 2010, 14:22:31 ---Nesrece se događaju. Treba pazit. makar i to nekad nije dovoljno.  :)

--- Kraj citata ---

To je moj jedini pad u životu za kojeg stvarno mogu reć da nisam nimalo kriv  :icon_thumright:

ToNYGP1Racing:

--- Citat: dhorvat - 10 Travanj, 2010, 15:40:24 ---To je moj jedini pad u životu za kojeg stvarno mogu reć da nisam nimalo kriv  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Bitno da si ti ziv i zdrav..  :)

dhorvat:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 10 Travanj, 2010, 17:16:01 ---Bitno da si ti ziv i zdrav..  :)

--- Kraj citata ---

Ma nije tak strašno bilo, al mi je bilo žal traperica  :toothy9:

ToNYGP1Racing:

--- Citat: dhorvat - 10 Travanj, 2010, 17:20:05 ---Ma nije tak strašno bilo, al mi je bilo žal traperica  :toothy9:

--- Kraj citata ---
Ma bitno da skuteru nije nis strasno bilo..  :icon_biggrin:, a trapericaže lako kupis..  :laughing7:

dhorvat:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 10 Travanj, 2010, 17:22:33 ---Ma bitno da skuteru nije nis strasno bilo..  :icon_biggrin:, a trapericaže lako kupis..  :laughing7:

--- Kraj citata ---

skuteru niš strašno? Skuteru nemre bit strašnije po pitanu zguljenih plastika.  :laughing6:

Zadnjih par puta kaj sam opal uopće se ne kuži na plastikama kad su ionak zguljene  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju