Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Slaganje Phantoma F12 minarelli LC...
pralas:
bas mi se ne svida kombinacija boja,ali bas mi je bilo prekrasno za vidjeti kako tata i sin rade...moj popizdi cim mu spomenem skut a ne da ga samnom jos slaze... ;D :laughing7:
ToNYGP1Racing:
--- Citat: ivan pralas - 09 Travanj, 2010, 23:31:55 ---bas mi se ne svida kombinacija boja,ali bas mi je bilo prekrasno za vidjeti kako tata i sin rade...moj popizdi cim mu spomenem skut a ne da ga samnom jos slaze... ;D :laughing7:
--- Kraj citata ---
Moj stari uvijek poludi kad idem kopat po motoru.. :angry7:
Faba:
--- Citat: ivan pralas - 09 Travanj, 2010, 23:31:55 ---bas mi se ne svida kombinacija boja,ali bas mi je bilo prekrasno za vidjeti kako tata i sin rade...moj popizdi cim mu spomenem skut a ne da ga samnom jos slaze... ;D :laughing7:
--- Kraj citata ---
Meni moj nekaj opsuje i veli kaj da jos vodi brigu o tome :happy3:
Da ti budem iskren ovak mi je draze nego da s****m skuter ko ovaj lik :jerk:
Inace video je dost koristan :icon_thumright:
pralas:
tony poznato mi je to!!! ;D,kad nemam sta radit odma na skut,onda rastavljam,uzivam,stari se vraca s posla onda popizdi i pita sta si to napravio od skutera???on to jednostavno ne shvaca koje je meni zadovoljstvo sarafiti po skuteru!!! :icon_thumright:
ToNYGP1Racing:
--- Citat: ivan pralas - 09 Travanj, 2010, 23:54:40 ---tony poznato mi je to!!! ;D,kad nemam sta radit odma na skut,onda rastavljam,uzivam,stari se vraca s posla onda popizdi i pita sta si to napravio od skutera???on to jednostavno ne shvaca koje je meni zadovoljstvo sarafiti po skuteru!!! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ista situacija i kod mene... ;D "Opet unistavas skuter, nebu ti vise nikad upalio!" :toothy12: I jos takve svakodnevne situacije.. :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju