Općenito > Generalno o skuterima
Skuter Anketa
Hrvoje_40:
--- Citat: Giz - 08 Travanj, 2010, 14:34:59 ---Dodao sam Roxa i resetirao glasove da bude poštena borba. Najte me tuči.... :D :laughing7:
--- Kraj citata ---
nije baš fer :angry6:
SlowRider:
S obzirom na godine potencijalnog vozaca i potrebe koje je opisao, aerox i sr definitivno otpadaju.
Iskreno, Peugeot Jet Force mi bolje lezi nego runner, ima bolji ovjes i masina je bolja od tipicne pezo, samo ne volim skuter za koje moras uvijek ici u ovlasteni servis jer dijelova bas i nema. :dontknow:
Derbi je za nabrijane klince...
Hrvoje_40:
--- Citat: Giz - 08 Travanj, 2010, 14:34:59 ---Dodao sam Roxa i resetirao glasove da bude poštena borba. Najte me tuči.... :D :laughing7:
--- Kraj citata ---
ja nisam napravio anketu zbog toga :nono:
Hrvoje_40:
--- Citat: SlowRider - 08 Travanj, 2010, 15:14:03 ---S obzirom na godine potencijalnog vozaca i potrebe koje je opisao, aerox i sr definitivno otpadaju.
Iskreno, Peugeot Jet Force mi bolje lezi nego runner, ima bolji ovjes i masina je bolja od tipicne pezo, samo ne volim skuter za koje moras uvijek ici u ovlasteni servis jer dijelova bas i nema. :dontknow:
Derbi je za nabrijane klince...
--- Kraj citata ---
ostaje runner ;D
Giz:
--- Citat: Hrvoje_40 - 08 Travanj, 2010, 15:14:14 ---ja nisam napravio anketu zbog toga :nono:
--- Kraj citata ---
Moja isprika onda... Krivo sam te shvatio. :-[
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju