Općenito > Generalno o skuterima

Skuter Anketa

<< < (5/53) > >>

Hrvoje_40:

--- Citat: stefek - 08 Travanj, 2010, 12:06:01 ---slažem se s pupom...zadnja 2 nikak nebi uzel..

prošlo ljeto radil frendu generalku na derbi gp1 verzija sa lancom...tak da sam ga imal prilike dosta i vozit..dizaj solidan,al kvaliteta izrade banana...plastike škripe ko vrata na starom ormaru,ne sjedaju najbolje jedna na drugu itd...nepristupačnost mašine,sve treba poskidat plastike da dođeš do karba itd..gubljenje snage na duplom prenosu,veliki kotači i težak skuter za 50 cc..nie neka udobnost ni komfor pogotovo za dvojicu..al skuter dobro se drži na cesti..

open verzija slično ko i ova gore...skuter mi je nedorečen....pogotovo rep kak su fino napravili i onda iz njega strši kada sica,katastrofa.

kupuješ novi skuter?

--- Kraj citata ---
nadam se slijedeče godine  :dontknow:

steeef:
onda si fino ove godine ploži A kategoriju i druge godin još uupalennn zmiešt 200 cc polovno i miran si...sa dvojicom kud oćeš i to dosta brzo..

marko_AeRoX:

--- Citat: Hrvoje_40 - 08 Travanj, 2010, 11:16:36 ---nisam
naime ja si želim kupiti skuter pa želim mišljenje ekipe s foruma

--- Kraj citata ---

kaj te tocno odvlaci od roxa ak se smije znati? jako puno ljudi ga vozi i super su zadovoljni... dal ti je jednostavno ruzan ili...?

Hrvoje_40:

--- Citat: marko_AeRoX - 08 Travanj, 2010, 12:43:50 ---kaj te tocno odvlaci od roxa ak se smije znati? jako puno ljudi ga vozi i super su zadovoljni... dal ti je jednostavno ruzan ili...?

--- Kraj citata ---
ma ne nije mi ružan samo mi se čini da ima mali zic. to me recimo smeta :glasses2:

steeef:

--- Citat: marko_AeRoX - 08 Travanj, 2010, 12:43:50 ---kaj te tocno odvlaci od roxa ak se smije znati? jako puno ljudi ga vozi i super su zadovoljni... dal ti je jednostavno ruzan ili...?

--- Kraj citata ---

roxa je pregazilo vrijeme..dizajn je katastrofa sad već,odavno je bilo vrijeme da naprave neki redizajn il novi model..visok sam 182 i jedva se stisnem na njega,mali je i neudoban...pogotovo za onog iza..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju