Općenito > Generalno o skuterima
Skuter Anketa
Iwo SR Tuono:
--- Citat: stefek - 09 Travanj, 2010, 11:21:05 ---derbi s lancom jedino dobro izgleda a ostalo banana kivi mango..
ja sam isto za srku il runner..
dok pogledaš danas rijetko koi skuter bilo koe kubikaže nema piaggio mašinu...to sve govori :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
da je piaggio kupio apriliu 2004 ::)
da gilera nema riješenje mašine 50ccm 2t za svoje skutere
da derbi nema rješenje šta se mašine tiče za svoje skutere
nebi to ništa govorilo da je aprilia ostala pri moriniju jer bi se razvilo tržište dijelovima i tko zna kud bi morini napredovao, vjerovatno bi sad i u europi vozikali novu SRku s morini makinom...nažalost to je sad privilegija Amerikancima
R@kija:
--- Citat: bega - 10 Travanj, 2010, 00:20:51 ---A kako niko ne spominje NRG mc3? :) zakon skutac ako bas hocete vozaca i suvozaca.Jes da ga far malo zeza,ali inace ostalo je super.Najbolji rukohvat ima za suvozaca,novi nrg power za suvozaca nema uopste rukohvata.Meni su ocupali onaj kais u sredini od drzanja.Mislio sam stavljati onako kao u gilere one drzace,ali morao bih variti,sto mi je bilo mrsko.Kad sam mc3 imao nikakvih problema nisam imao.I svidjao mi se ravan onaj kao pod za noge,mozes s nogama kako hoces :) znao sam na njemu dosta toga voziti.
--- Kraj citata ---
mozda zato kaj čoek oče kupit novi skuter!!
steeef:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 10 Travanj, 2010, 11:33:02 ---da je piaggio kupio apriliu 2004 ::)
da gilera nema riješenje mašine 50ccm 2t za svoje skutere
da derbi nema rješenje šta se mašine tiče za svoje skutere
nebi to ništa govorilo da je aprilia ostala pri moriniju jer bi se razvilo tržište dijelovima i tko zna kud bi morini napredovao, vjerovatno bi sad i u europi vozikali novu SRku s morini makinom...nažalost to je sad privilegija Amerikancima
--- Kraj citata ---
da je baba muško bila bi deda..
ko im kriv kaj su se prodali,očito im nie pasal ni morini ni minareli..skužili su dae piaggio najbolji,haha
doritos:
piaggio je ponudil najvise para i eto piaggio makse pod SR-anje...hahahha :laughing3:
Hrvoje_40:
--- Citat: rakitje00 - 10 Travanj, 2010, 12:26:48 ---mozda zato kaj čoek oče kupit novi skuter!!
--- Kraj citata ---
novi skuter ima nekih svojih prednosti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju