Općenito > Generalno o skuterima
Skuter Anketa
R@kija:
--- Citat: stefek - 09 Travanj, 2010, 11:21:05 ---derbi s lancom jedino dobro izgleda a ostalo banana kivi mango..
ja sam isto za srku il runner..
dok pogledaš danas rijetko koi skuter bilo koe kubikaže nema piaggio mašinu...to sve govori :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
me de bas mene brige sta nemos doc do enceg,takav skuter nema svako i zato mi je super,koji skuter ima onakve vilice seeriski i kljesta bokte,sve je bolje neg na nekom ovak obicnom skuteru...
to kaj je nekom problem skunut maske i napravit servis jednom u par iljada to je njegov problem...
Hrvoje_40:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 09 Travanj, 2010, 11:26:48 ---Ma ok je derbi s lance. Imao sam ga.. Lijep je svi su se okretali za njim.. pogotovo ovi kaj voze runnerice...
Pita frajer mene na semaforu, on je vozio runner: Kako dobrar skuter! Koja marka?
Kažem ja njemu: Derbi.
On: To je kineski jel?
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
Onda ja njemu: Da kineski je.... :drunken_smilie: :drunken_smilie:
Kod Derbija je jedni problem sic.. Sklizes se s njega uvijek kad kocis.. Moras se nogama odbijat da ne klizis..
Dobro držanje na cesti, kočnice, ovjes dizajn to su samo neke od prednosti derbija..
--- Kraj citata ---
vjerovatno i za sic postoji neko rješenje
ToNYGP1Racing:
--- Citat: rakitje00 - 09 Travanj, 2010, 11:48:21 ---me de bas mene brige sta nemos doc do enceg,takav skuter nema svako i zato mi je super,koji skuter ima onakve vilice seeriski i kljesta bokte,sve je bolje neg na nekom ovak obicnom skuteru...
to kaj je nekom problem skunut maske i napravit servis jednom u par iljada to je njegov problem...
--- Kraj citata ---
Istina.. Sam je steta sto s derbijem mozes napravit samo base ili highend tuning. Nema između.. Samo zato sto ima tj. postoje 2 auspuha.. Leovince handmade i mhr spuh..
ToNYGP1Racing:
--- Citat: Hrvoje_40 - 09 Travanj, 2010, 11:50:51 ---vjerovatno i za sic postoji neko rješenje
--- Kraj citata ---
Da. Nemoj distancer stavljat.. :toothy12:
Ne taj sic se odnosi na racing..
Kod open je drugaciji i udobniji, makar ruzniji sic.. ;D
marko.p:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 09 Travanj, 2010, 11:55:26 ---Istina.. Sam je steta sto s derbijem mozes napravit samo base ili highend tuning. Nema između.. Samo zato sto ima tj. postoje 2 auspuha.. Leovince handmade i mhr spuh..
--- Kraj citata ---
uzmeš open i nema ti kraja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju