Općenito > Generalno o skuterima
Skuter Anketa
pralas:
meni je najljepsi ovaj novi rossi replica....ali da kupujem novog onda bi to bila sr,i to bijelo plava-definitivno najljepsa!!!vozio sam tog rox-a i lijepo ide sam ako mislis nekog voziti,onda je problem... :dontknow:,zato dajem glas za sr! :icon_thumright:
R@kija:
čikica:kae s mašinom na ovom krampu aeroxu???
ma derbi s lancem!!!
Pupo:
--- Citat: rakitje00 - 09 Travanj, 2010, 11:03:04 ---frende potrazi si malo golf 1 se proizvodio u juznoafrickoj republici sa unutrasnjosti i amsinom od golfa 4!!!
--- Kraj citata ---
potpis :) to sam i ja vidio, samo je kec bio malo iznutra dotjeran a ostalo isto ko i na starom.
steeef:
--- Citat: rakitje00 - 09 Travanj, 2010, 11:07:19 ---čikica:kae s mašinom na ovom krampu aeroxu???
ma derbi s lancem!!!
--- Kraj citata ---
derbi s lancom jedino dobro izgleda a ostalo banana kivi mango..
ja sam isto za srku il runner..
dok pogledaš danas rijetko koi skuter bilo koe kubikaže nema piaggio mašinu...to sve govori :icon_thumright:
ToNYGP1Racing:
--- Citat: rakitje00 - 09 Travanj, 2010, 11:07:19 ---čikica:kae s mašinom na ovom krampu aeroxu???
ma derbi s lancem!!!
--- Kraj citata ---
Ma ok je derbi s lance. Imao sam ga.. Lijep je svi su se okretali za njim.. pogotovo ovi kaj voze runnerice...
Pita frajer mene na semaforu, on je vozio runner: Kako dobrar skuter! Koja marka?
Kažem ja njemu: Derbi.
On: To je kineski jel?
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
Onda ja njemu: Da kineski je.... :drunken_smilie: :drunken_smilie:
Kod Derbija je jedni problem sic.. Sklizes se s njega uvijek kad kocis.. Moras se nogama odbijat da ne klizis..
Dobro držanje na cesti, kočnice, ovjes dizajn to su samo neke od prednosti derbija..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju