Općenito > Generalno o skuterima

Skuter Anketa

<< < (24/53) > >>

marko_AeRoX:

--- Citat: dhorvat - 08 Travanj, 2010, 22:02:16 ---ne, nego se gleda samo da se proda  :laughing7:

--- Kraj citata ---

da gledaju da se proda nebi smanjili kvalitetu...  :toothy3: moraju smanjiti cijenu... a cijenu ako smanjuju - smanjuju i trosak... a da bi smanjili trosak moraju smanjiti kvalitetu... kuzis me sad kaj sam htel reci?  :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 08 Travanj, 2010, 22:04:09 ---da gledaju da se proda nebi smanjili kvalitetu...  :toothy3: moraju smanjiti cijenu... a cijenu ako smanjuju - smanjuju i trosak... a da bi smanjili trosak moraju smanjiti kvalitetu... kuzis me sad kaj sam htel reci?  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

A opet se vraćamo na moje - a zašto smanjuju cijenu? Zato da prodaju  :headbang:

Jer uz kineze po 4000 kuna nisu više konkurentni mogli biti nikako  :dontknow:

marko.p:
nije poseban i nije kao prije....

e sad, vozne osobine lošije od sr-a, runnera, gp1 i nrg...

dizajn star 12 godina, ostali 5 godina....

ono po čemu je bio daleko najbolji je kvaliteta koja je sad na razini ostalih, isti k..ko i ostali, tu nije bolji ni lošiji...

pa vrijeme ga zgazilo...

za vozne osobine će srat oni šta ga imaju, iz poznatih razloga...

nije šta je nekad bio naspram sf2, sr50, nrga, runnera i sl., iz neznam 2003 god, tada je bio vrh, danas ne...

šta ti nije jasno??

dhorvat:

--- Citat: marko.p - 08 Travanj, 2010, 22:07:26 ---nije poseban i nije kao prije....

e sad, vozne osobine lošije od sr-a, runnera, gp1 i nrg...

dizajn star 12 godina, ostali 5 godina....

ono po čemu je bio daleko najbolji je kvaliteta koja je sad na razini ostalih, isti k..ko i ostali, tu nije bolji ni lošiji...

pa vrijeme ga zgazilo...

za vozne osobine će srat oni šta ga imaju, iz poznatih razloga...

nije šta je nekad bio naspram sf2, sr50, nrga, runnera i sl., iz neznam 2003 god, tada je bio vrh, danas ne...

šta ti nije jasno??

--- Kraj citata ---

Sve je to isto sad, dobro kažeš. Sad su svi došli na ono kaj je Rox imal odavno.  :icon_thumright: Samo su sve to skupa jako dobro ušminkali i nadogradili tehnologije i sad imaju fini proizvod. Ali Rox ostaje u srcu onima koji su ga vozili. I polako izumire  :laughing7:

marko_AeRoX:
cinjenica je... da kao jer aerox bio 12 godina ispred svog vremena... znaci do ovog trenutka, dok ga konkurencija nije nadmasila, da bude yamaha opet plasirala proizvod koji bude tolko na vrhu... samo cekamo. zakaj mijenjati nekaj kaj je uspjesno... da imas neku tvrtku koja posluje i ispred svih je, dal bi ju mijenjal? naravno da ne...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju