Općenito > Generalno o skuterima

Skuter Anketa

<< < (23/53) > >>

marko_AeRoX:

--- Citat: dhorvat - 08 Travanj, 2010, 21:49:20 ---
Kvaliteta mu je pala drastično. Pa kvragu, pa moj je 22800 kuna koštal 2001. godine kad sam ga dobio  :dontknow:

Danas su po 17 soma  :icon_thumright:

Gledam onu ralicu dolje, ralica je na novom od doslovce duplo tanje plastike napravljena i savitljiva je ko guma. Prekidači se kvare i pucaju, kod mene sve radi ko podmazano još uvijek. Elektronika je neka jeftina... Stisneš kočnicu, svjetla na čukicama i u prednjem faru se scimaju i tak...  :dontknow:

--- Kraj citata ---

ma dam se kladiti da na svima pada... imal sam novog baotiana kad je dosla prva serija... 6 i pol tisuca kuna je kostal i uopce nije imal losu kvalitetu... svemu pada kvaliteta jer se gleda kak da se ustedi...

marko.p:
pa pada, i po čemu je onda aerox bolji od drugih?? trabunjaš??

marko_AeRoX:

--- Citat: marko.p - 08 Travanj, 2010, 21:58:27 ---pa pada, i po čemu je onda aerox bolji od drugih?? trabunjaš??

--- Kraj citata ---

pitanje je bilo po cemu je losiji... a ne po cemu je bolji... ja tvrdim da uopce nije losiji i da ga vecina i dalje koristi a svi seru i dalje po njemu...

doritos:
svi su tu negdje , svi stede i na isti princip rade skutere...uvejrio sam se u moto01 servisu, prijatelji mi tam rade i svasta... :angry7:

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 08 Travanj, 2010, 21:57:03 ---ma dam se kladiti da na svima pada... imal sam novog baotiana kad je dosla prva serija... 6 i pol tisuca kuna je kostal i uopce nije imal losu kvalitetu... svemu pada kvaliteta jer se gleda kak da se ustedi...

--- Kraj citata ---

ne, nego se gleda samo da se proda  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju