Tehnički kutak > Tuning skutera
due plus par pitanja
DvdAerox:
Je to novi 2+, mislim nikad koristen, ako da cekaj da se malo razradi, meni je na pocetku poslje montaze tesko hvatao, kada se malo razradio, poslje 3-4 manjih djira, onda je poceo ljepo ic...
doritos:
nije potpuno nov, taj due je bio kod mene, skoro nov, 47.0 je cilindar a unutra je klip od trofya...meni je isao ko mutav...frga dell19, gljiva, dizna 90, 3.6 rolice, delta crveni federi, crveni cent i gasss....
J.U.R.C.A:
ako se motor dere a nejde (znaci ima okretaja )
1. remen je totalno los
2.polutka je zapela u najgornjem polozaju
3 feder kontrasta je pretvrd
4 kvacilo je tolko potroseno da usljed tvrdih federa nemoze dovoljno otvoriti da bi uhvatilo zvono pa proklizava cjelo vrijeme(mozda ti je zvono 107 a kvacilo 105)
5. nesto te hebe sa strujom ili imas limitator!
aprilia area 51:
nist onda cu sad uzet rolice 3,6 , crvene oprugice i crveni centralni...i probat...sam i ja mislim da je kvacilo u kur*u...i posto moja crvena centralna ima dosta kilometara tali bi bilo dobro stavit novu..
aprilia area 51:
--- Citat: J.U.R.C.A - 08 Travanj, 2010, 10:14:41 ---ako se motor dere a nejde (znaci ima okretaja )
1. remen je totalno los
2.polutka je zapela u najgornjem polozaju
3 feder kontrasta je pretvrd
4 kvacilo je tolko potroseno da usljed tvrdih federa nemoze dovoljno otvoriti da bi uhvatilo zvono pa proklizava cjelo vrijeme(mozda ti je zvono 107 a kvacilo 105)
5. nesto te hebe sa strujom ili imas limitator!
--- Kraj citata ---
1. moguce ali remen je topov nijen eko bajno stanje ali nije bas toliko potrosen
2. kak mislis zapela kak to mogu provjerit
3. sad su zuti na njemu dali bi onda crveni bili taman
4. to je vrlo vjerojatno da je kvacilo potroseno
5. struja je odblokirana i sve ok
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju