Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Da li pašu primar i sekundar od SR150 na SR125?
Pupo:
U biti, neigra mi ulogu šta bi se dalo pripasat a šta ne, bitan mi je samo ovaj srednji zupčanik, jel to primar? :dontknow: On je ošao, ovo ostalo je manje bitno.
dhorvat:
--- Citat: Pupo - 07 Travanj, 2010, 23:05:16 ---U biti, neigra mi ulogu šta bi se dalo pripasat a šta ne, bitan mi je samo ovaj srednji zupčanik, jel to primar? :dontknow: On je ošao, ovo ostalo je manje bitno.
--- Kraj citata ---
Onaj mali misliš? Efz je stavio primar od SP-a, sekundar ostavio serijski, i taj srednji mali zupčanik je stavio od sp-a i zadnji kotač se okretal ko koračni elektro motor :toothy12: A naizgled je identična ko od srke i paše u zube bez problema :angry7:
fic:
cek odo do garaze nes vidit.... imam ja od matice sr 150 matica unutra pa da vidim nes
Pupo:
--- Citat: dhorvat - 07 Travanj, 2010, 23:07:27 ---Onaj mali misliš? Efz je stavio primar od SP-a, sekundar ostavio serijski, i taj srednji mali zupčanik je stavio od sp-a i zadnji kotač se okretal ko koračni elektro motor :toothy12: A naizgled je identična ko od srke i paše u zube bez problema :angry7:
--- Kraj citata ---
Ne mali, veliki je ostao krezav. Ovaj gore na slici ;D
fic:
Evo ja sam pogledao isti ti je taj zubcanik na matica unutra... Ak trebas imam ti ga ja pa se dog
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju