Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Da li pašu primar i sekundar od SR150 na SR125?

<< < (3/4) > >>

Pupo:
U biti, neigra mi ulogu šta bi se dalo pripasat a šta ne, bitan mi je samo ovaj srednji zupčanik, jel to primar?  :dontknow: On je ošao, ovo ostalo je manje bitno.

dhorvat:

--- Citat: Pupo - 07 Travanj, 2010, 23:05:16 ---U biti, neigra mi ulogu šta bi se dalo pripasat a šta ne, bitan mi je samo ovaj srednji zupčanik, jel to primar?  :dontknow: On je ošao, ovo ostalo je manje bitno.

--- Kraj citata ---

Onaj mali misliš? Efz je stavio primar od SP-a, sekundar ostavio serijski, i taj srednji mali zupčanik je stavio od sp-a i zadnji kotač se okretal ko koračni elektro motor  :toothy12: A naizgled je identična ko od srke i paše u zube bez problema  :angry7:

fic:
cek odo do garaze nes vidit.... imam ja od matice sr 150 matica unutra pa da vidim nes

Pupo:

--- Citat: dhorvat - 07 Travanj, 2010, 23:07:27 ---Onaj mali misliš? Efz je stavio primar od SP-a, sekundar ostavio serijski, i taj srednji mali zupčanik je stavio od sp-a i zadnji kotač se okretal ko koračni elektro motor  :toothy12: A naizgled je identična ko od srke i paše u zube bez problema  :angry7:

--- Kraj citata ---

Ne mali, veliki je ostao krezav. Ovaj gore na slici  ;D

fic:
Evo ja sam pogledao isti ti je taj zubcanik na matica unutra... Ak trebas imam ti ga ja pa se dog

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju