Tehnički kutak > Tehnička pitanja

malaguti f 15 - 1 l ulja na 100km??

<< < (11/13) > >>

pralas:
ovo ce ostati nerjesen slucaj... ;D

Crazy Kuree:

--- Citat: f15rr - 10 Travanj, 2010, 22:06:31 ---vozam se po gradu nezz stwarno kako moe tako klip otići ,swe mu uvijek kontrolišem ,,,,a pojedinci što dawaju glupe komentare ,,,bolje da nest pametno napišete nego gluposti ,,,ccccc,,wtf

--- Kraj citata ---
sorry al i ti si glup dok umjesto v pišeš w  :dontknow: ako je dotrajalo tj puno prešo moguće je, a ima tu i drugi faktora a vidi se po pljavštini koliko je vođeno računa

kristijanSR70:
u kakvom je stanju cilindar ?

skrati si muke i nabavi klip i karike nove stavi....   a da pojede 1l ulja na 100km neznam kako, ovisi kako gledas, ja znam da npr kad napunim na f15 do vrha ulje sve super, nakon par km nema ulja i prisvjetlim u rezervar i nevidim ulje,jer rezervar ulja ima cudan oblik ostane zraka pa prilikom voznje od mućkanja zrak izađe pa se razina spusti dole dosta i imas osjecaj da jede puno ulja, a problem je samo oblik rezervara........to je i mene mučilo.....

e sad opet drugi je problem ako tebi pali lampicu od ulja nakon 100km i pokazuje da više nema ulja......onda ili nesto šteka na pumpi, ili da ti curi rezervar na spoju sa crijevom ili samo crijevo ali skuzio bi to valjda zar ne  :dontknow:

ali da 1l na 100km ma pa to je nekih 2 dcl na 1l goriva, gadno gadno

pralas:
aj uslikaj cilindar ak ti je jos rastavljen skut...jojj sad kad je i on pun riseva... :icon_scratch:

kristijanSR70:
@ f15rr --- daj reci koliko si do sada prešo ti kilometara i koliko si sipo ulja do sada sve skupa ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju