Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Krajnja brzina

<< < (2/4) > >>

dhorvat:

--- Citat: robertbahcic - 07 Travanj, 2010, 19:19:55 ---jel moguce da je to mozda do potrosenog remena ??? :dontknow:

--- Kraj citata ---

NE  :icon_biggrin:

robertbahcic:
ok supp vec se prestrasio da cu novi remen morat kupit  :toothy10: :toothy10:

dhorvat:

--- Citat: robertbahcic - 07 Travanj, 2010, 19:23:29 ---ok supp vec se prestrasio da cu novi remen morat kupit  :toothy10: :toothy10:

--- Kraj citata ---

Kak znaš da je potrošen? Mjeri se inače širina remena i ako je više od mm uži od tvorničkog onda se mijenja. Ali može on još puno duže držati al ti se smanjuje krajnja postepeno  :laughing7:

robertbahcic:
evo ovako promijenjen fergazer stavljen je delorto 17.5 a bio je 12.5 novi remen stavio i nove rolice 4,3g i zx i motor leti do 65 dakle sjajno vuce i samo stane na 65 ko da ima blokadu i niz brijeg ide 65 dali moze biti do cdi ili neceg oko struje

tomof10:
to mi smrdi na moj problem i meni isto sad tako nije ni meni jasno sta je bogami poludit cu,al tebi radi krajnje moze biti zuti centralni jer on t nije potreban pre tvrd ti je stavi serijski ili malossi bijeli a i meni isto sad tako stane na odredenim obrtajima i pocme trokirat prekidat nece da ide oce da se ugasi neznam ni ja sta je mom meni se cin da prekida skru i ja sam lud vse :angry9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju