Tehnički kutak > Tehnička pitanja

auspuh - hrđa

<< < (16/19) > >>

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: ToNYGP1Racing - 09 Travanj, 2010, 20:12:23 ---eee  ;D nemoj sad pretjerivat..  :toothy9:

Ima nacin da i auspusi koji hrđaju ne zahrđaju..

Nek stoji u garaži i ne se vozit po kisi s njim, nakon sto operes motor prvo spuh obrisi i to je to.  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

E da,sad sam se sjetio,zasto nebi za prvu ruku hrđavi auspuh premazali antikorozinom?Litra je nekih 20kn i hrđa onak pobjeli i poslje se pobrise..

ToNYGP1Racing:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 09 Travanj, 2010, 20:19:14 ---E da,sad sam se sjetio,zasto nebi za prvu ruku hrđavi auspuh premazali antikorozinom?Litra je nekih 20kn i hrđa onak pobjeli i poslje se pobrise..

--- Kraj citata ---
Ima puno nacina...

Samo nemože netko ne održavat motor i reči da mu spuh hrđa..  :jerk:

Nabukodonozor:
 :icon_thumright: za tvoj motor,lak za auspuhe ti je jedino,najjeftinije i najbolje riješenje !
 skineš ga,opereš od blata,drot četka,grubi šmirgl papir,malo se riješiš stresa tim šmirglanjem.
 i obrišeš ga samo krpom,objesiš negdje,i lagano prvi sloj,nemoj pretjerivati s špricanjem.
 drugi sloj nakon pola sata kada dobije onu lijepu mat boju.
 kada bude suh vratiš ga nazad i provozaš se da se boja zapekne(ili ga staviš ženi u pečnicu :laughing7:)
 pazi samo na brtve!!! da ih ne izgubiš,ako treba staviš i silikona za visoke temperature,
 i to ti je to! samo nemoj kupovati naše lakove renco itd.
 preživi zimu vani,vodu,mlaz u auto praoni i itd.
 jedino je šugavo i ružno blato na njemu poslije kiše,al opereš i obrišeš!
 ja ću svog ponovo ovih dana pa ti bacim slike!

ivanm:
Renco mat lak za auspuhe je odlican!

Nabukodonozor:
.. čuo sam neke priče da su se popravili,al prije pet godina,kada sam ga koristio za spuh i neke plastike UŽAS!!! ..
   sve se poljuštilo,navodno su promijenili dobavljača boje,jer to je HR proizvod ,lega mi radi u shopu s tim lakovima ..
   al kada se jednom opečem,isprobam neki skuplji .. i imam ga već 3 sezonu!!
   bojao sam kučište kompa iznutra s njim,mrak ..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju