Tehnički kutak > Tehnička pitanja
auspuh - hrđa
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: ToNYGP1Racing - 09 Travanj, 2010, 20:12:23 ---eee ;D nemoj sad pretjerivat.. :toothy9:
Ima nacin da i auspusi koji hrđaju ne zahrđaju..
Nek stoji u garaži i ne se vozit po kisi s njim, nakon sto operes motor prvo spuh obrisi i to je to. :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
E da,sad sam se sjetio,zasto nebi za prvu ruku hrđavi auspuh premazali antikorozinom?Litra je nekih 20kn i hrđa onak pobjeli i poslje se pobrise..
ToNYGP1Racing:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 09 Travanj, 2010, 20:19:14 ---E da,sad sam se sjetio,zasto nebi za prvu ruku hrđavi auspuh premazali antikorozinom?Litra je nekih 20kn i hrđa onak pobjeli i poslje se pobrise..
--- Kraj citata ---
Ima puno nacina...
Samo nemože netko ne održavat motor i reči da mu spuh hrđa.. :jerk:
Nabukodonozor:
:icon_thumright: za tvoj motor,lak za auspuhe ti je jedino,najjeftinije i najbolje riješenje !
skineš ga,opereš od blata,drot četka,grubi šmirgl papir,malo se riješiš stresa tim šmirglanjem.
i obrišeš ga samo krpom,objesiš negdje,i lagano prvi sloj,nemoj pretjerivati s špricanjem.
drugi sloj nakon pola sata kada dobije onu lijepu mat boju.
kada bude suh vratiš ga nazad i provozaš se da se boja zapekne(ili ga staviš ženi u pečnicu :laughing7:)
pazi samo na brtve!!! da ih ne izgubiš,ako treba staviš i silikona za visoke temperature,
i to ti je to! samo nemoj kupovati naše lakove renco itd.
preživi zimu vani,vodu,mlaz u auto praoni i itd.
jedino je šugavo i ružno blato na njemu poslije kiše,al opereš i obrišeš!
ja ću svog ponovo ovih dana pa ti bacim slike!
ivanm:
Renco mat lak za auspuhe je odlican!
Nabukodonozor:
.. čuo sam neke priče da su se popravili,al prije pet godina,kada sam ga koristio za spuh i neke plastike UŽAS!!! ..
sve se poljuštilo,navodno su promijenili dobavljača boje,jer to je HR proizvod ,lega mi radi u shopu s tim lakovima ..
al kada se jednom opečem,isprobam neki skuplji .. i imam ga već 3 sezonu!!
bojao sam kučište kompa iznutra s njim,mrak ..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju