Tehnički kutak > Tehnička pitanja

auspuh - hrđa

<< < (9/19) > >>

Hrvoje_40:

--- Citat: ghostride666 - 08 Travanj, 2010, 14:08:11 ---e to ti je prava stvar, imao sam i ja neš slično ko i ti dok se nisam ošamario i pito se koi mi je k****c :headbang:

--- Kraj citata ---
:dontknow:

pralas:
ako ti najvise pase crni,kao i meni...onda uzmi gianelli extra chrom,kromirani je,top mu je kao od karbona,taj izgled. i predobro se uklapa u izgled skutera,cijena 1100kn,imas u ami trade... :icon_thumright:

Hrvoje_40:

--- Citat: ivan pralas - 08 Travanj, 2010, 15:13:15 ---ako ti najvise pase crni,kao i meni...onda uzmi gianelli extra chrom,kromirani je,top mu je kao od karbona,taj izgled. i predobro se uklapa u izgled skutera,cijena 1100kn,imas u ami trade... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

pralas:
meni se ugradnjom tog spuha skut doslovno prepordoio...nema vise gusenja,bolje ubrzanje,malo krajnja,a zvuk je za 5... :headbang:

Nabukodonozor:
.. Pozdrav!

i ja sam imao takvih problema,nažalost krom hrđa,pogotovo ako je loše kromiran,
 vidi samo po kromoiranim imbus šarafima,moj je motor stajao vani cijelu zimu.
 sve šarafe sam morao mijenjati,
 a bilo mi dosta WDa i inih fora,pošto mi je motor crni,
 skinuo ga,išmirglao i prebojao u crno s lakom za auspuhe za visoke temperature!
 imaš i srebrnog i još nekih boja..(a i bio je ružan onako serijski na crnom scooteru!
 nažalost na ispušnoj grani koja je prva do cilindra brzo se skine lak.
 al lakše ti ga je svake godine skinuti i prešpricati s lakom 40kn,
 nego trošiti litre wda 40!

uostalom svako ima svoj ukus,ja nevolim chrom,kada kupim nekog chopera i pustim
 bradu onda ću ludovati  :toothy9:

ako treba savjet javi se!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju