Tehnički kutak > Tehnička pitanja

auspuh - hrđa

<< < (3/19) > >>

andy:

--- Citat: dhorvat - 07 Travanj, 2010, 23:02:51 ---Da vidiš moju tek  :toothy3:

Pretanki sloj zaštitnog laka i sol koja jede lak ko moj cucak kekse  :laughing6:

--- Kraj citata ---

Haha.. Al i pretanki sloj kroma, ma to je k.. o obrade a ne prava obrada..  :angry7:

Hrvoje_40:

--- Citat: dhorvat - 07 Travanj, 2010, 19:11:16 ---Špricni ga prije svake vožnje sa WD-40  :laughing7:

A pri vožnji po kiši i odmah nakon vožnje.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
s obzirom da si jedino ti dao neki suvisli odgovor da pitam može li se ugraditi kromirani auspuh, gdje se može nabaviti te koliko košta
 :toothy9:

dhorvat:

--- Citat: Hrvoje_40 - 08 Travanj, 2010, 00:22:14 ---s obzirom da si jedino ti dao neki suvisli odgovor da pitam može li se ugraditi kromirani auspuh, gdje se može nabaviti te koliko košta
 :toothy9:

--- Kraj citata ---

Technigas Next R Chrome po meni najisplativiji. Base spuh koji bi mogao i na serijalu bez problema, tih i jeftin  :icon_thumright:

Hrvoje_40:

--- Citat: dhorvat - 08 Travanj, 2010, 00:27:03 ---Technigas Next R Chrome po meni najisplativiji. Base spuh koji bi mogao i na serijalu bez problema, tih i jeftin  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
gdje to mogu kupiti?
 ;D

dhorvat:

--- Citat: Hrvoje_40 - 08 Travanj, 2010, 00:30:26 ---gdje to mogu kupiti?
 ;D

--- Kraj citata ---

Scooter Center, SIP... Traži naše trgovce na forumu, isporuka kroz tjedan-dva po narudžbi  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju