al ga i ti pimplaš svašta...čovjek je tu stavil skut da ga pokaže i sam je rekel da su sve sugestije dobro došle....svako mu more dat mišljenje i savjet a on bude znal najbolje dal bude kaj napravil il nebude...možda mu puhne pa ga cijelog promjeni...i omota ne u leptir mašnu nego mu napravi rusku kragnu i kravatu uzduž i poprek cijelog skutera
a ti valjda nemaš mašte i ideja pa tvoj onda nek ostane kakav je
btw; hrvač skuter je curica
Pa gdje sam napisao da mu netko ne smije dati mišljenje?! Ja sam samo rekao na što da se pripremi i dao mu također svoje mišljenje, a što će on raditi sa skutom je i onako na njemu
Moja mašta je orjentirana na sigurnost, držanje i mehaničke djelove skutera te da se mogu bezbrižno voziti na njemu i pri tome ne ometati druge sudionike u prometu
Na skuter za mene ne paše nikakvo vizualno pretjerivanje i žali bože koliko je skutera tako već "upropašteno", a serijski su izgledali mrak!
Takvih stvari ima i u auto, i moto industriji te će ih uvijek i biti, ali kao što sam već rekao, ja samo također iznosim svoje mišljenje tako da mi nije jasno zašto si se osjetio prozvan