Ostalo > Svijet računala i mobitela

Programiranje u C-u! HITNO

<< < (2/3) > >>

..::IVKULJA::..:
ajd posalji na pm da vidim o cem je rijec,pa ti mogu ukratko objasnit postupak,ak se sjecam sta iz programiranja 2 :toothy12:

istipa622:

--- Citat: andy - 07 Travanj, 2010, 16:24:11 ---C++ ??

Al sam imo muke s njim isto al u srednjoj  :)

--- Kraj citata ---

i ja imam problema sa C++ sada...nebi skužil one petlje i rananje da si isus :angry9:
al imam ja jedno frenda šta je 1 raz na FER-a i doslovno rastura C++ i C  pa ga možeš pitat sve šta te zanima ako imaš MSN...
njegova adresa je [email protected]
 :icon_thumright:

dhorvat:
Dečki ja sam to u srednjoj i na faxu skoro pa rastural al kad se sjetim da ak krenem da ću opet počet programirat do kasnih jutarnjih sati...  :toothy3:

Skeptičan sam bio oko toga dal da se javim, al ajd. Ak nekaj nekome zapne, možda uzmem "problem" u svoje ruke  :binkybaby:

Iwo SR Tuono:
ja sam to grdivo s datotekama negdje pogubio u vremenu između drugog kolokvija i kraja semestra  :laughing6: znači učili smo ga al nitko to nije ispitivao pa se nisam trudio baš

Ja sutra imam kolokvij sekvencijalno/binarno pretraživanje/pokazivači, povezane liste  :toothy3: c++

..::IVKULJA::..:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 07 Travanj, 2010, 21:08:55 ---ja sam to grdivo s datotekama negdje pogubio u vremenu između drugog kolokvija i kraja semestra  :laughing6: znači učili smo ga al nitko to nije ispitivao pa se nisam trudio baš

Ja sutra imam kolokvij sekvencijalno/binarno pretraživanje/pokazivači, povezane liste  :toothy3: c++

--- Kraj citata ---

aaaaa ovi pokazivaci su ziva jebada.. barem meni,tolko je bilo dosadno da nisam imao volje to proucit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju