Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Leonardo 250
shegyman:
pa nisan odavno. koje bi ulje bilo dobro? zna mi potrošit ulje lošije kvalitete(pošto san vidija da mi troši kad vozin pun gas, stavlja san mu ina delta5(ono za auta,mislin) 10w40. znan da nije to dobro al jebiga. ko ima para livat non stop skupo)...
devil_ma-yela:
ulje se ne mijenja često, na oko 3tkm može i na više... i na ulju ne treba štedit, tak da ovo što si kupio za auto nije pametan potez..
a ovo što se tiče variomata, može se riješiti i bez kompresora..
spallien:
--- Citat: devil_ma-yela - 08 Travanj, 2010, 14:05:05 ---ulje se ne mijenja često, na oko 3tkm može i na više... i na ulju ne treba štedit, tak da ovo što si kupio za auto nije pametan potez..
a ovo što se tiče variomata, može se riješiti i bez kompresora..
--- Kraj citata ---
neznam bas sha vozis ni da li si vidio vario od leonarda nije ti isto ko na paggiu da imas one zubce pa uglavis nesha za skinut vario stvarno treba bit udarni odvijac.
nisam siguran ali mislim da si stavio dobro ulje 10w40 (nemoj me drzat za rijec) ae posalji mi pm sa svojim mailom pa cu ti potrazit manual za leonarda 250 tamo ces nac odgovore na mnoga pitanja
shegyman:
iman taj manual. hvala svejedno. ne virujen za to ulje. to je za aute benzince a lošije je kvalitete. litra dođe 50-ak kuna :frajer: pošto troši ulja ne triban ga ni minjat :laughing6: samo nadolivat, on nema filtera pa ni to ne triba minjat :headbang:
shegyman:
spallien hvala za manual....nisan taj ima...ima sve u njemu. ;D da san ga bar prije nabavija...nego san se mora sam ispraksirat rastavljajući i ono šta nisan triba :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju