Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Yasuni - bučan?
B.E.G.A:
--- Citat: pajo - 07 Travanj, 2010, 20:22:06 ---
kad sam imo malossi sport koji je zacviko zbog siromašne smijese spuh se grijo da je to nenormalno i boje po se je dobio u 10km.
--- Kraj citata ---
Ja sam sa svojim Tecnigasom napravio cca 500km i vec je tamno smeđe boje,a boja svijecice skoro idealna :dontknow:
ToNYGP1Racing:
--- Citat: B.E.G.A - 07 Travanj, 2010, 21:58:59 ---Ja sam sa svojim Tecnigasom napravio cca 500km i vec je tamno smeđe boje,a boja svijecice skoro idealna :dontknow:
--- Kraj citata ---
A takav je materijal... Cekaj je ti korm ili titan? :icon_scratch:
Dirk23:
--- Citat: nostra - 07 Travanj, 2010, 09:41:14 ---iso miki,šta će od zvuka tek ovaj moj proizvodit,kupio sam polovnog i kad sam ratavio top vuna je naspram tvoje kad bi uspoređivali izgledala ovako:
tvoja vuna = mali bljedunjavi mulat
moja vuna = ogromni nigga iz zimbabavea aka dikembe mutombo...
--- Kraj citata ---
Da, to je onaj moj, zao mi je da je tako, ali znao sam radit sa njim i ture od po 200+ km, vise puta, sa jaaako malo odmora, u dvoje, hebiga, potrosni materijal.
I onda kada cujem da ovdje neko govori, da je vuna na yasuniu nepoderiva, neznam dali da placem ili da se smijem :icon_biggrin:
B.E.G.A:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 07 Travanj, 2010, 22:01:54 ---A takav je materijal... Cekaj je ti korm ili titan? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Nije krom ;)
ToNYGP1Racing:
--- Citat: B.E.G.A - 07 Travanj, 2010, 22:29:46 ---Nije krom ;)
--- Kraj citata ---
jel to ovaj sa slike? :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju