Tehnički kutak > Tuning skutera
RMS podesavajuce kvacilo
zokizo:
315 kn + puno volje i zivaca za ustelat to ;D
Iwo SR Tuono:
ova slika mi je spasila život,
zokizo:
e da kad bi bar bilo nesto slicno i za ovo kvacilo i njegove sustice :D
zokizo:
evo posto imam ovo kvacilo pa da i kazem nesto o njemu osobno iskustvo i mail od rms.it
dakle vec sam napisao da kvacilo izgleda nekako krhko a i pakne na rubovima mozes sa noktom izgulit i izgledaju jako mekano naspram org kvacila koje sam imao do sad
nakon tjedan dana sa vise vrsta federa start jos nije zadovoljavajuci ili kvacilo proklizava ili je jako trom (nema neke sredine)
takodjer sam poslao mail rms.it opisao sta se desava,
da bi mi odgovorili da to kvacilo treba jako puno vremena da se prilagodi (1500-2000km takodjer i radimir g. mi je skoro pa isto rekao)
od 6.mj. prosle god sam presao 3.700km znaci mogu ocekivati da se to prilagodi za otprilike 8-9 mjesci
isto tako odgovor za pitanje na kolko i kolko rpm krece, ako je na toj i toj poziciji federcici plavi ili crveni
odgovor: da nemaju takvu informaciju za navedeni proizvod dakle nikakav suport ili info (kratko receno pa sta bi ti za 350kn)
takodjer pukla mi vida koju uopce nisam jako natezao recimo malo jace ali ne tolko da bi jeb. vida pukla (sva sreca pa sam to uspio bez povecih problema izvadit)
u par servisa di sam zvao da mi to nastelaju su rekli da ne ocekujem previse,jedni su mi cak rekli da oni nece to ni pokusavat da im je samo trosak vremena i meni novcani trosak za nista
meni je u planu ovo prodat i uzet ili org za runnera kvacilo kao sto sam do sad imao ili mozda uzet neko racing ali malossi ili delta
RMS vise ne
ivanm:
Nema tu neke nauke. Treba znat postelat i amen. Mozda probat mhr federe. Ja sam svoje ustelao 80% i to je ok.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju