Općenito > Generalno o skuterima

TGB - mašina

<< < (18/21) > >>

abuser:
Uzmite u obzir da mašina od kojih 5 KS ne može isto vući žgoljavca od 50-tak kg i mrcinu od 100+ kg  :glasses9:

Čemu prepucavanje? Ubiješ i Gileru i Apriliu bez problema. Nije ni Mercedes što je nekad bio    :jerk:

Giz:

:1think:

Nuff said?

PS
Na R50Xu čuka mutavi tako da moje snimanje digitalnog cajgera nema smisla. Nekim čudom je "cajgeru" 91 i 84 isto, vozim se konstantno a on pokazuje od 84 do 91 razne gluposti a mjerili smo GPSom i na 200njak metara je nabrao 85 po GPSu al ga Fic nije dalje terao.... Koji km/h gore bi nabrao još...  :laughing7:

A da dodam i 2 moja videa.

Da se primjetiti da skut ubrzava al brzinomjer pokazuje trenutak manje pa trenutak više, to je taj problem o kojem sam pričao što se tiče brzinomjera.

pralas:
giz care jesi naso kupca za motor ili ostaje kod tebe?koji je sad kit u pitanju,hoces ici na corsu? :icon_thumright:

Giz:
Nisam ni tražio... složio ga prije 2 tjedna i sad se vozikam. Od corse sam odustao, gore je Malossi Sport i sasvim je ok, nadam se i dalje poboljšanju situacije da zaplovim u 600ccm vode.  :laughing7:

pralas:
hehe,i kao ide sa sportom,trebam ga naruciti u 5mj od walkaya sad sam sekundar narucio i doso je,sutra se idem naci najvjerojatnije s walkayem... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju