Općenito > Generalno o skuterima
TGB - mašina
pralas:
nemanja ajd snimi svog,da vidimo kako dovoljno ide??? :laughing6: :laughing9: :laughing7:
marko_AeRoX:
--- Citat: ivan pralas - 07 Travanj, 2010, 21:27:43 ---serijala?????jbt ja mislio kit imas,pa kako to cudo ide tak...stvarno luđacki!!!
--- Kraj citata ---
jok, serijska termo grupa, serijska frga, cak i spulja :toothy3: sve serijsko...
pralas:
pa to cudo serijsko ide 5 sec do 50!!! ;D
Nemanja94:
--- Citat: ivan pralas - 07 Travanj, 2010, 21:21:24 ---da ide dovoljno,ali koliko???opro bi te sam tako...izmjeri pa javi,nemoj smanjivati sekunde... :icon_thumright:,aj ti pogledaj svoj skut pa se javi...ak imas oci shvatit ces sta ti hocu reci!!!
burazer mi ima g-max nemam ja i ja ne pricam o mom motoru nego o njegovom kazem ne znam jeli brzi od tvog napumpanog tgb ali je ljepsi 100 puta
http://www.bikez.com/pictures/pgo/2006/24021_0_1_2_evo%20g-max%2050_Image%20credits%20-%20PGO.jpg
evo pogledaj i sam kaoliko je ljepsi ....mozda je tvoj brzi ali kvalitetniji nije to garantujem jer pgo je radio sam piagiom i dosta djelova u njih je od piagia...........
nemanja ajd snimi svog,da vidimo kako dovoljno ide???
xaxaxaxa kako smo nesto duhoviti.....nije bitno kako ide moj ja ti bricam za burazov motor...sve stoji da tvoj ide dbr ali je grdan ko lopov....pogledaj sliku g-maxa i sve ce ti biti jasno
--- Kraj citata ---
pralas:
kao 1.ne uvelicavam ja svoj skut,nego me zanima kako to tvoj ide dovoljno!!!kao 2. vidio sam sliku i moj mi je i dalje ljpsi 100puta,ukusi su razliciti...,kao 3.taj se pgo proizvodi u tajvanu samo da znas kao i moj... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju