Općenito > Generalno o skuterima
TGB - mašina
R@kija:
a neznam za plastike i to,nisam nikad sarafio tgb...
al po meni neisplativo kineze tunirat...
marko_AeRoX:
--- Citat: rakitje00 - 06 Travanj, 2010, 17:41:09 ---a neznam za plastike i to,nisam nikad sarafio tgb...
al po meni neisplativo kineze tunirat...
--- Kraj citata ---
o tome ti pricam... novi TGB303R dođe oko 11000 kn... i ljudi ih masovno kupuju. mozda da nam Giz da neke informacije o tuningu i stanju masine?
luna500rr:
Ko je god sarafao po tgb-u i ocekivao nesto, razocarao se, tgb i luna, cpi, keeway imaju istu kvalitetu masine, cak se ova druga prodaje kao skuplja
http://www.partsforchinesescooters.com/asp/gmi/?choice=showCategory&category=1001&classid=1001
tgb je od ostalih kineza klasu bolji po ovjesu, kocnicama, gumama, plastikama, izgledu, svjetlima, r50x ima otvaranje sica na bravi, ima 12v uticnicu ispod sica, ima digitalni sat s analognom obrtaljkom, ima sva cetri zmigavca odjednom hehe...
Masina je tgb-u jedina mana, ima prekratak prjenos te zbog toga ima malu krajnju al dobar start, od svih serijala sto sam vidio tgb across najlakse ide nazadnjaka, al bez blokada preko 60-65 ni cut...
marko_AeRoX:
--- Citat: luna500rr - 06 Travanj, 2010, 17:52:55 ---Ko je god sarafao po tgb-u i ocekivao nesto, razocarao se, tgb i luna, cpi, keeway imaju istu kvalitetu masine, cak se ova druga prodaje kao skuplja
http://www.partsforchinesescooters.com/asp/gmi/?choice=showCategory&category=1001&classid=1001
tgb je od ostalih kineza klasu bolji po ovjesu, kocnicama, gumama, plastikama, izgledu, svjetlima, r50x ima otvaranje sica na bravi, ima 12v uticnicu ispod sica, ima digitalni sat s analognom obrtaljkom, ima sva cetri zmigavca odjednom hehe...
Masina je tgb-u jedina mana, ima prekratak prjenos te zbog toga ima malu krajnju al dobar start, od svih serijala sto sam vidio tgb across najlakse ide nazadnjaka, al bez blokada preko 60-65 ni cut...
--- Kraj citata ---
e takav odgovor sam trazil... hvala... najbolje kupit TGB i na njega stavit postenu masinu...
luna500rr:
--- Citat: marko_AeRoX - 06 Travanj, 2010, 17:56:23 ---e takav odgovor sam trazil... hvala... najbolje kupit TGB i na njega stavit postenu masinu...
--- Kraj citata ---
najbolje kupiti skuter s postenom masinom, makar polovni :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju