Općenito > Generalno o skuterima

TGB - mašina

<< < (7/21) > >>

Bokygs:
Ne dizem ja sad tgb u nebesa i govorim da je najbolji skut ::)
Priznajem,tgb DEFINITIVNO zaostaje u svakom pogledu za runnerom,sr-om i sl. al ja samo kazem da se ja s malo ulaganja mogu voziti normalno bez zaostajanja s serijskim runnerima i sl.
Naravno,da oni stave spuh,ne bi im nista mogao...

Nećemo se sad tu prepirati,uglavnom za 9-10tkn (AKO se baš želi NOVI skuter) TGB je odlican izbor,al ako u obzir dolaze i polovni onda treba zaboraviti tgb i odabrati nešto bolje s piaggio ili minarelli masinom...

doritos:
za tih 10somova ako se ide nes novo kupovati ona bih odabrao tgb rx50 koji izgleda ljepo ...

pralas:
gle doritos ne znam koji skuter imas,najlakse je kupiti nesto polovno nabrijano,ali kad ti kupis novi skuter do 10 000kn,ulozis u njega 3 000kn i onda nekog umisljenog tipa na runneru ostavis i to posteno,ne znas koji je to uzitak!!! :icon_thumright:,evo lega mi ima runnera  pur jet 50 sa multivarom,do 55 mi nista ne moze,ali kasnije ide 10 brze i to me tliko ubija u pojamo,jednostavno sad mi je dosao sekundar-walkay care hvala...i kad jos kit i karb dodu,ne mogu docekati da mu se osvetim,pa cemo onda vidjeti sa 3000kn ulozenih di ce runner biti,a opet je 5000kn jeftiniji.... :icon_thumright:

luna500rr:

--- Citat: ivan pralas - 06 Travanj, 2010, 23:34:39 ---hahaha da tgb kao ima istu kvalitetu masine kao luna,cpi,keeway mos mislit...kao 1.odere ih sve troje zajedno serijski,2.izdrzljiviji je od sva 3 zajedno,sto i giz moze potvrditi koji je dosta cesto radio po 50km pun gas bez prestanka,probaj to na luni napraviti pa ces vidjeti nakon 5000km sta ce biti...tako da se ne mogu usporedivati,iako cijenom vrlo blizu daje puno vise... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

lunina masina je sto se tice opterecivanja definitivno izdrzljivija jer vrti na manje obrtaja, ima veci karb, veci ventilator i bolje rjeseno hladjenje prjenosa... Luna bez blokada s ustelanim prjenosom ide 70-75 po satu, u startu, krajnjoj, ubrzanjima i međuubrzanjima je ista ko svaki faking 50 AC...
Tgb spasava samo kratak i ustelan prjenos pa je startan za razliku od ostalih kineza, idi 20 ti 20 neko na ustelanoj luni dajte u isto vrjeme full gas i okaci rezultat, luna prevrti malo makne tgbu, pa upadne u rupu 40-50 kad je tgb predje za 2-3m pa od 50 pocne razvrtavat i ostavi tgb-a pozadi...
ako stvarno mislis da ti je motor jaci, utrkuj se ubrjeg s ustelanom lunom ili nekim pezoom ac pa nam reci koji je jaci, sve isti qurac...
Moja luna s gianellijom napram r50x s nekim leo vince ide isto, ubrjeg su isti, gdje je full odblokirani r50x isao 40 sada ide 50-55, kao i luna (ustelana)...

Te vase price serijski tgb 4,9 ili 6 konja, pa bez blokada 80 i to okacite macku o rep :hello:

marko_AeRoX:

--- Citat: luna500rr - 07 Travanj, 2010, 10:11:17 ---lunina masina je sto se tice opterecivanja definitivno izdrzljivija jer vrti na manje obrtaja, ima veci karb, veci ventilator i bolje rjeseno hladjenje prjenosa... Luna bez blokada s ustelanim prjenosom ide 70-75 po satu, u startu, krajnjoj, ubrzanjima i međuubrzanjima je ista ko svaki faking 50 AC...
Tgb spasava samo kratak i ustelan prjenos pa je startan za razliku od ostalih kineza, idi 20 ti 20 neko na ustelanoj luni dajte u isto vrjeme full gas i okaci rezultat, luna prevrti malo makne tgbu, pa upadne u rupu 40-50 kad je tgb predje za 2-3m pa od 50 pocne razvrtavat i ostavi tgb-a pozadi...
ako stvarno mislis da ti je motor jaci, utrkuj se ubrjeg s ustelanom lunom ili nekim pezoom ac pa nam reci koji je jaci, sve isti qurac...
Moja luna s gianellijom napram r50x s nekim leo vince ide isto, ubrjeg su isti, gdje je full odblokirani r50x isao 40 sada ide 50-55, kao i luna (ustelana)...

Te vase price serijski tgb 4,9 ili 6 konja, pa bez blokada 80 i to okacite macku o rep :hello:

--- Kraj citata ---

ja sad gledam i citam te vase usporedbe i price... svaki taj kinez, tajvanac kojeg ste naveli, ide do 80 po svom satu bez brige... kojeg vraga ja onda vozim roxa kad ide isto do 80 po svojem satu?  ???  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju