Općenito > Generalno o skuterima

TGB - mašina

<< < (4/21) > >>

pralas:
hahaha da tgb kao ima istu kvalitetu masine kao luna,cpi,keeway mos mislit...kao 1.odere ih sve troje zajedno serijski,2.izdrzljiviji je od sva 3 zajedno,sto i giz moze potvrditi koji je dosta cesto radio po 50km pun gas bez prestanka,probaj to na luni napraviti pa ces vidjeti nakon 5000km sta ce biti...tako da se ne mogu usporedivati,iako cijenom vrlo blizu daje puno vise... :icon_thumright:

pralas:
walkay care,kada se sljedeci put vidimo morat cu ja i kit i multivar naruciti... :icon_thumright:karb dolazi u petak,sekundar je narucen,jos sam to dvoje i dosta...imo si pravo to je ovisnost,ali se isplati!!!tgb-rulz,pozdrav ostalim tgb-ovcima!!! :hello:

Bokygs:
Ja vozim 303r vec 3 godine...

Sve u svemu,za 9tkn (koliko sam dao) bolji NOVI 50ccm skut nisam mogao naći.
Što se tiče mašine ja sam zadovoljan,kad je SVE serijala nabere 70 po ravnom,a sa zx-om i rolicama je išao 85 po njegovom satu,nizbrdo i bliže 90.
Jedini vazniji problem mi je bio taj sto mi se serijski spuh zastopao i skut se pregrijavao,pa sam ga morao 3km kuci gurati,no ugradnjom ZX-a se preporodio :headbang:
Završna obrada je ok,no ima mjesta za poboljšanje,udobnost nije baš nešto,al znao sam se voziti i po 2 sata bez prestanka i nije bilo problema.

Serijski ima jako dobar start i ubzranja do 50,kasnije je malo sporiji.Što se tiče usporedjivanja s Lunama i sl. mogu samo rec da ih derem u svakom pogledu(start,ubrzanje i krajnja).
Isporbavao sam ubrzanje do 50 protiv Debria gp1 50 (oba skuta serijale samo blokade skinute) i ISTI SMO,poslije 50 je druga priča.
No sa ZX-om sa brzi i od Sf2,Aprilie Sonic,Derbia 50,Runnera (novog i starog),Aprile Sr,itd i u kranjoj i ubrzanju.
Nikad mi nije zakazao što se tiče paljenja i ok je u pogledu potrošnje goriva i ulja.Kočnice su ok,samo prednja zahtijeva malo navikavanja.
Dijelova ima,samo treba znati gdje tražiti...

Eto toliko od mene  :hello:

jprekrit:

--- Citat: walkay - 06 Travanj, 2010, 23:23:02 ---Ima tuning dijelova, samo treba traziti! Pa zasto nije pitao tvoj frend ovdje na forumu za radilicu?

http://scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621639122352&target=productdetail&category1=A:A_TGB:A_TGB_R50XTGB&category2=CAT:CAT_KURBELWELLE&cid=82359

--- Kraj citata ---
Rijetko ko više naručuje s SC-a a taj ko naručuje nema više mogućnosti naručiti tu radilicu...

walkay:

--- Citat: Bokygs - 06 Travanj, 2010, 23:46:18 ---Ja vozim 303r vec 3 godine...

Sve u svemu,za 9tkn (koliko sam dao) bolji NOVI 50ccm skut nisam mogao naći.
Što se tiče mašine ja sam zadovoljan,kad je SVE serijala nabere 70 po ravnom,a sa zx-om i rolicama je išao 85 po njegovom satu,nizbrdo i bliže 90.
Jedini vazniji problem mi je bio taj sto mi se serijski spuh zastopao i skut se pregrijavao,pa sam ga morao 3km kuci gurati,no ugradnjom ZX-a se preporodio :headbang:
Završna obrada je ok,no ima mjesta za poboljšanje,udobnost nije baš nešto,al znao sam se voziti i po 2 sata bez prestanka i nije bilo problema.

Serijski ima jako dobar start i ubzranja do 50,kasnije je malo sporiji.Što se tiče usporedjivanja s Lunama i sl. mogu samo rec da ih derem u svakom pogledu(start,ubrzanje i krajnja).
Isporbavao sam ubrzanje do 50 protiv Debria gp1 50 (oba skuta serijale samo blokade skinute) i ISTI SMO,poslije 50 je druga priča.
No sa ZX-om sa brzi i od Sf2,Aprilie Sonic,Derbia 50,Runnera (novog i starog),Aprile Sr,itd i u kranjoj i ubrzanju.
Nikad mi nije zakazao što se tiče paljenja i ok je u pogledu potrošnje goriva i ulja.Kočnice su ok,samo prednja zahtijeva malo navikavanja.
Dijelova ima,samo treba znati gdje tražiti...

Eto toliko od mene  :hello:

--- Kraj citata ---

Jako lijepo si napisao! Svaka cast, nemam vise sta reci!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju