Općenito > Generalno o skuterima
TGB - mašina
MIKSETA:
Da ne otvaram novu temu zanima me koja masina ima PGO big max, i Atala Hacker
Drnda:
tgb ima jako dobru i iszdrzljivu masinu... ide meni serijala normalno 70-75, sagnut uz malu pomoc vjetra i 80 zna okaciti... uglavnom, kocnice su tako tako, cudan polozaj ima vozac, barem prema drugim 50 ccm skutovima, meni je neudoban, sic je takav da nakon 20 minuta pocne guz svrbiti na njemu.. nezz ni sam , ali mislim da je u mene blokirani cdi, ona smedja zica, nisam je ni skidao, napisao sam kako ide, samo su rolice od 7gr malossijeve na njemu od neserijskih dijelova... stvarno je ok, plastike su kvalitetnije ogromno od kineskih skutova, svijetla mu nisu bas nesto jer su balonke(303r, za r50 x ne znam)..... ako te jos sta zanima pitaj...
walkay:
Imam TGB 303R, i mogu reci da je skuter za tu cijenu vise nego dobar! Puno bolje ide od ostalih kineza! Plastike su kvalitetne, ima jako dobru i izdrzljivu masinu! Susjed ima stari 303R i napravio 35 000 km bez ikakvih problema! Vanjski izgled mi je super, 303R i R50X! Sto se tice tuninga, nema puno djelova, ali se da jako dobro srediti! Ja sam vise nego zadovoljan, imam malossi sport gore, i skuter doslovno leti! Ne znam tko je rekao, da sa tuningom ne dobije se nista, to je glupost!
jprekrit:
--- Citat: walkay - 06 Travanj, 2010, 22:33:29 ---Imam TGB 303R, i mogu reci da je skuter za tu cijenu vise nego dobar! Puno bolje ide od ostalih kineza! Plastike su kvalitetne, ima jako dobru i izdrzljivu masinu! Susjed ima stari 303R i napravio 35 000 km bez ikakvih problema! Vanjski izgled mi je super, 303R i R50X! Sto se tice tuninga, nema puno djelova, ali se da jako dobro srediti! Ja sam vise nego zadovoljan, imam malossi sport gore, i skuter doslovno leti! Ne znam tko je rekao, da sa tuningom ne dobije se nista, to je glupost!
--- Kraj citata ---
Pa kad bilo koji skuter tjuniraš, dobiješ nešto... Jedino, mislim da im je zamjerka dijelovi... Frend već 5 mjeseci nabavlja radilicu za 303 i nemre je nigdje naći...
walkay:
--- Citat: jprekrit - 06 Travanj, 2010, 23:16:55 ---Pa kad bilo koji skuter tjuniraš, dobiješ nešto... Jedino, mislim da im je zamjerka dijelovi... Frend već 5 mjeseci nabavlja radilicu za 303 i nemre je nigdje naći...
--- Kraj citata ---
Ima tuning dijelova, samo treba traziti! Pa zasto nije pitao tvoj frend ovdje na forumu za radilicu?
http://scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621639122352&target=productdetail&category1=A:A_TGB:A_TGB_R50XTGB&category2=CAT:CAT_KURBELWELLE&cid=82359
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju