Općenito > Propisi
Šljemovi odlaze u povijest
Pupo:
--- Citat: duje87 - 06 Travanj, 2010, 19:58:15 ---a te tete su inace pune znanja ko g#vn% vitamina :laughing6:
inace to je istina da je iznesen prijeedlog zakona da se zabrane kacige koje ne pokrivaju usi,tako nesto,sad jel jos stupilo na zakon ili nije neznan :dontknow:
--- Kraj citata ---
Pa to sa pokrivenim ušima vrijedi već dugoo vremena. Što se tiče šljemova, ali i svih ostalih kaciga, stvar je vrlo jednostavna! Ako ima certifikat, ok. Ako nema, kao da nemaš kacige. Nije to ništa novo u zakonu, samo se sada malo više obraća pažnja na to!
speedfight 2:
po meni i treba tako zabraniti te sljemove jer vidimo kako ljudi stradaju svaka 2 dana netko pogine sa motora ili skutera samo zbog kacige,iskreno imam sljem kuci ali nikada ga nisam nosio vjeran sam ipak skrzo zatvorenoj kacigi pa kako god bilo...
Nikon:
i sta sad ja moran nosit 2 integralne kacige sobom jer cesto vozim nekog.. pa da i to po rukama kasapim..
a nije mi uopce lakse tutu ispod sica, full face sa sobom i mirna bosna.. uvik iman za suvozaca ili za sebe ako se radi o zeni iza.. tu tutu...
srica ta priko usiju ce puno bolje stitit od ove sta nema priko usiju :BangHead:
eladio:
ece certifikat je propisan zakonom bez obzira na izgled kacige,
iako realno gledano tesko koji sljem moze dobiti takav certifikat :toothy3:
Bokygs:
Treba nositi kvalitetne homologirane kacige zbog vlastite sigurnosti,a ne zato sto ces dobiti kaznu ako nema certifikata
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju