Općenito > Propisi
Šljemovi odlaze u povijest
Hrvoje_40:
--- Citat: Trinad - 13 Travanj, 2010, 14:24:37 ---Stvarno ne znam tko normalan danas vozi bez kacige. Da nema nikakve kazne za nenošenje ja bi svejedno stavio kacigu, hebiga osjećam se sigurnije :toothy12:
--- Kraj citata ---
potpisujem
petarpan:
al opcenito sigurnost na 2 kotaca je jako relativan pojam
isto se tako moze postaviti da su kratke hlace i majce nesigurne (sto zapravo i jesu) i da usred ljeta svi imaju voziti u dugim moto kombinezonima ili odijelima jer ak padnes s 50km/h vise ce te zastititi neg kratke hlace
pa onda rukavice -
a gdje su tek moto cizme u usporedbi s japankama (koje budimo iskreni masa ljudi vozi po ljetu - a vidio sam i jednog majstora na R1)
da nebi bilo zabune, podrzavam kacige i uvijek ju nosim al samo hocu reci da ovo bas i nije PRVENSTVENO radi nase sigurnosti neg radi punjenja kase
bijesna glista:
Ja uvijek nosim zatvorenu kacigu,a nije mi jasno sta vidite u tim šljemovima i onim kapicama za bicikliste.....Pustite "modu" mislite malo na tu svoju glavu........
Hrvoje_40:
--- Citat: petarpan - 13 Travanj, 2010, 20:27:41 ---al opcenito sigurnost na 2 kotaca je jako relativan pojam
isto se tako moze postaviti da su kratke hlace i majce nesigurne (sto zapravo i jesu) i da usred ljeta svi imaju voziti u dugim moto kombinezonima ili odijelima jer ak padnes s 50km/h vise ce te zastititi neg kratke hlace
pa onda rukavice -
a gdje su tek moto cizme u usporedbi s japankama (koje budimo iskreni masa ljudi vozi po ljetu - a vidio sam i jednog majstora na R1)
da nebi bilo zabune, podrzavam kacige i uvijek ju nosim al samo hocu reci da ovo bas i nije PRVENSTVENO radi nase sigurnosti neg radi punjenja kase
--- Kraj citata ---
i jedno i drugo :glasses2:
petarpan:
--- Citat: bijesna glista - 13 Travanj, 2010, 21:02:32 ---Ja uvijek nosim zatvorenu kacigu,a nije mi jasno sta vidite u tim šljemovima i onim kapicama za bicikliste.....Pustite "modu" mislite malo na tu svoju glavu........
--- Kraj citata ---
meni je sljem bio uvijek pod sicem ak se nadjem s frendom i idemo na cugu da ga mogu povesti - pa nemrem imati integralku za svakoga kog vozim :icon_biggrin: a sljem stane na najvise glava
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju