Općenito > Propisi
Šljemovi odlaze u povijest
mrcina:
mislim da si puno rekao jer takvi tatini sinovi nečitaju niš ako ima više od dvije riječi.
Hrvoje_40:
--- Citat: mrcina - 07 Travanj, 2010, 15:34:19 ---mislim da si puno rekao jer takvi tatini sinovi nečitaju niš ako ima više od dvije riječi.
--- Kraj citata ---
niš mu tata nemre pomoć ak se ubije ;D
Trinad:
--- Citat: duje87 - 07 Travanj, 2010, 14:34:56 ---kako imaju obraza.. ja san mali covik i za sve mi pisu kaznu sta se mogu sitit,a recimo ako ste citali po novinama ovih dana "kerumov necak razbia ferrarija" uglavnon dan prije nego ga je razbia ga je zaustavia presretac jer se ludira i vozia brzo isprid mojjih ociju i naravno nije dobija kaznu i dopustili mu da da lje upravlja sa 500ks auton iako ima 20 godina tek!!!
i onda je napravia sranje razbia auto,bia pod blagin utjecajen alkohola,to je bilo u nedilju ujutro u 7 kad je razbia auto,a ja san ga vidia u svon bmwu u 1 sat popodne,dakle samo 5 sati nakon nesrece ,opet u auto i sta mislite da ce dobit kaznu!? oce malo morgen,dobivat cemo je mi mali ljudi radi gluposti i radi "neiespravnih kaciga"
a to sve zato jer je vecina policajaca picke obicne korumpirane i jadne.. mrcina nemoj se ljutit i svaka cast iznimkama,jer znan da ih ima,nekoliko ih i osobno poznajen !!
--- Kraj citata ---
A šta misliš kome služi policija i pravosuđe, malom čoviku?! Oni su tu da štite moćne, bogate i tatine sinove, a ti mali čovjek, ko te jebe, mali čovik je tu da sve to plaća, financira i puni. Tako je bilo prije 10000g., u srednjem vijeku, i tako je i danas.
Svakih toliko neki tatin sin ubije nekoga u prometu sa nabrijanom pilom, pijan itd., i svi su kasnije na uvjetnoj. Mali čovjek ide u pržun guliti par godina pa se ti žali sudu za ljudska prava zašto je to tako. j****ti sve znam lika koji mora dve godine guliti radi trave u đepu, nije diler nego puši za sebe, al hebiga uvatili ga, a klinac pred 5-6 godina u Makarskoj ubio dvije cure na pješačkom, znaku stop, pijan, bez vozačke, maloljetan, prebrza vožnja i u autu od 200ks i nikom ništa, on jebiga studira u inozemstvu... Jebvemti ovu fržavu :BangHead:
duje87:
--- Citat: Trinad - 13 Travanj, 2010, 13:23:10 ---A šta misliš kome služi policija i pravosuđe, malom čoviku?! Oni su tu da štite moćne, bogate i tatine sinove, a ti mali čovjek, ko te jebe, mali čovik je tu da sve to plaća, financira i puni. Tako je bilo prije 10000g., u srednjem vijeku, i tako je i danas.
Svakih toliko neki tatin sin ubije nekoga u prometu sa nabrijanom pilom, pijan itd., i svi su kasnije na uvjetnoj. Mali čovjek ide u pržun guliti par godina pa se ti žali sudu za ljudska prava zašto je to tako. j****ti sve znam lika koji mora dve godine guliti radi trave u đepu, nije diler nego puši za sebe, al hebiga uvatili ga, a klinac pred 5-6 godina u Makarskoj ubio dvije cure na pješaćkom, znaku stop, pijan, bez vozačke, maloljetan, prebrza vožnja i u autu od 200ks i nikom ništa, on jebiga studira u inozemstvu... Jebvemti ovu fržavu :BangHead:
--- Kraj citata ---
bazuku na rame i trazit pravdu :laughing6:
Hrvoje_40:
--- Citat: duje87 - 13 Travanj, 2010, 13:26:27 ---
bazuku na rame i trazit pravdu :laughing6:
--- Kraj citata ---
i opet češ ti završiti u bajnukani :zmaj:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju