Općenito > Propisi
Pomoć - tehnički
gogo180:
retrovizore isto obavezno stavi a glasnoća neigra ulogu.. nebude ga turirao a nit centralni nogar,, nemaš frke ....
dino_180:
imam retrovizore.stavljam normalnu žarulju imam sve a radi frge i gljive valjda nebu. :dontknow: :headbang:
duje87:
--- Citat: dino_180 - 06 Travanj, 2010, 17:52:12 ---imam retrovizore.stavljam normalnu žarulju imam sve a radi frge i gljive valjda nebu. :dontknow: :headbang:
--- Kraj citata ---
prijatelja je zajebavalo jer mu je bia skracen malo zadnji blatobran na fxru,a kamoli tebe nece jer ti fali po live strane (airbox) :icon_biggrin:
al to sve ovisi do osobe na tehnickon,ako ne prodjes u jednoj smjeni,provaj u drugu :laughing6:
R@kija:
--- Citat: duje87 - 06 Travanj, 2010, 19:52:02 ---prijatelja je zajebavalo jer mu je bia skracen malo zadnji blatobran na fxru,a kamoli tebe nece jer ti fali po live strane (airbox) :icon_biggrin:
al to sve ovisi do osobe na tehnickon,ako ne prodjes u jednoj smjeni,provaj u drugu :laughing6:
--- Kraj citata ---
bas to...u dr.smjeni svi neki spaljeni...hahah bar kod mene
dino_180:
--- Citat: duje87 - 06 Travanj, 2010, 19:52:02 ---prijatelja je zajebavalo jer mu je bia skracen malo zadnji blatobran na fxru,a kamoli tebe nece jer ti fali po live strane (airbox) :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ma dat ču liku 200kn pa če pustit valjda.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju