Tehnički kutak > Tehnička pitanja
akumulatori - koji je najbolji
ivan007:
neznam koji je al je dobar :frajer: 4 godine i jos je ziv nikad nije bio na punjenju preko zime stoji otprilike 3 mjeseca bez paljenja i nikakvih problema
anton55:
Ljudi moji ja kad vidim da vam baterija trje po tri godine ne virujem svojim usima jer sam ja u tri godine prominio tri a jel se nevozi tjedan dana nece da kresne. Ako mi netko moze rec koja je procedura da baterija prezimi zimu a da valj, cuo sam da se kupi na benzinskoj nova kiselina da se ozivi, jel zna netko nesto o tome :toothy10:
mario_f15:
--- Citat: anton55 - 11 Travanj, 2010, 17:30:46 ---Ljudi moji ja kad vidim da vam baterija trje po tri godine ne virujem svojim usima jer sam ja u tri godine prominio tri a jel se nevozi tjedan dana nece da kresne. Ako mi netko moze rec koja je procedura da baterija prezimi zimu a da valj, cuo sam da se kupi na benzinskoj nova kiselina da se ozivi, jel zna netko nesto o tome :toothy10:
--- Kraj citata ---
ja svoga samo unesem na toplo,nikakva kiselina i radi vec 3godine.... i sad vrti kao nov :icon_thumright:
unibatov :icon_tongue:
pralas:
tako i ja,kad dode hladnije vrijeme odspojim akumulator i stavim ga na toplo i uvijek upali kad ga vratim...sad sam zamjenio serijski akum,stalno me zajebavao i sad stavio novi unibat i mogu reci da sam prezadovoljan... :icon_thumright:
pralas:
inace akumulatori ne vole temperature ispod 0... ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju