Općenito > Oprema

Jakna

<< < (10/11) > >>

Hrvoje_40:

--- Citat: Psych0 - 09 Svibanj, 2010, 20:18:00 ---Ma nema tog kod nas u bosni .. mozes se vozat u jutenoj vreci niko ti nista nece :P

pa dobro ta nije losa xD

--- Kraj citata ---
uopče nije stvar u policiji i da li ti netko nešto hoče ili ne  :icon_scratch:

PanicStrike:
Jaknu kupujes za svoju sigurnost a ne da neko gleda dal je imas ili ne i da te policija gleda bez jakne  :frajer:

Hrvoje_40:

--- Citat: PanicStrike - 11 Svibanj, 2010, 16:40:08 ---Jaknu kupujes za svoju sigurnost a ne da neko gleda dal je imas ili ne i da te policija gleda bez jakne  :frajer:

--- Kraj citata ---
to ja stalno pokušavam objasniti da se oprema kupuje da bi sebe zaštitio a ne zbog policije

PanicStrike:

--- Citat: Hrvoje_40 - 14 Svibanj, 2010, 12:03:53 ---to ja stalno pokušavam objasniti da se oprema kupuje da bi sebe zaštitio a ne zbog policije

--- Kraj citata ---
Pa realno... Sta ce ti policija reci ako padnes i izderes se kao majmun?-Nista!
To je isto kao i kaciga, neki ljudi uzimaju kacigu za male pare (da ne kazem Nikakvu!) samo da im policajac ne bi naplatio kaznu..gluposti  :dontknow:
Sigurnost na prvom mestu, pogotovo kad je motor/skuter u pitanju! Dva tocka su to, velika razlika izmedju motora i auta  :dontknow:

Homer:
uz sigurnost - i komfor je veći. nema napuhavanja "padobrana", vjetar se praktički ni ne osjeti, sva ona drndanja i vibracije su slabije jer jakna stisne i drži svoju formu.. meni je prava motoristička jakna preporod, osjećam se puno ugodnije i sigurnije  8)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju