Općenito > Oprema

Jakna

<< < (8/11) > >>

Hrvoje_40:

--- Citat: nostra - 12 Travanj, 2010, 15:48:44 ---uzeo polovnu ili novu jaknu totalno je svejedno,ono što je bitno da ti prijanja čvrsto uz tjelo ,pogotovo di su protektori,jer sam na svojoj prvoj jakni žnj kvalitete kod prometne osjetio ono:bitno je da se ja osjećam ležerno u njoj i da mi baš dobro stoji...e baš zato su se kod udarca automobila i pada na asfalt protektor na laktu i ramenu lagano pomaknuli i štitili kitu labudovu a ja radio premaz na asfaltu...nije bilo lomova srećom...
biraj kvalitetu,čak bolje polovnu kvalitetnu jaknu nego neku novu lošije kvalitete,jer ti si meta na cesti,auti gađaju tebe a ne ti njih :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
mada u svemu tome i sama cijena ovisi o kvaliteti  ;D

matas damir:

--- Citat: Hrvoje_40 - 12 Travanj, 2010, 15:52:10 ---mada u svemu tome i sama cijena ovisi o kvaliteti  ;D

--- Kraj citata ---
Ne uvijek. Traži best buy, ali mora ti dobro stajati. Protektori moraju biti uz tjelo jer ako se (ne daj Bože) nešto desi ne samo date neće zaštiti kako trteba nego će te i dobro razrezati :icon_thumright:

Hrvoje_40:

--- Citat: matas damir - 13 Travanj, 2010, 00:22:46 ---Ne uvijek. Traži best buy, ali mora ti dobro stajati. Protektori moraju biti uz tjelo jer ako se (ne daj Bože) nešto desi ne samo date neće zaštiti kako trteba nego će te i dobro razrezati :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ja sam to iskušao i moram priznati da si u pravu :icon_thumright:

spenaa:
ja sam jaknu suomy polovnu uscuvanu platio 500 kn...u trgovini kosta 1500 kn kesa...tako da mislim da se moze naci

Psych0:
Imam Phenix ski jaknu i full sam zadovoljan ;) svaka preporuka

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju