Općenito > Oprema
Jakna
marko_AeRoX:
--- Citat: vjeko86 - 10 Travanj, 2010, 21:02:41 ---a šta jel se može dati na kemijsko,neće joj ništa biti,jel bi i ja svoju Heldicu morao oprati a ne da mi se četkati četkicom za zube,a znam da nije preporučljivo ju staviti u veš mašinu :redface:
--- Kraj citata ---
ne da nije preporucljivo... na njoj je oznaka da se mora rucno prati i nikakvo u ves masini... barem na mojoj...
doritos:
bez problema prat na 40stupnjeva, lagano u ves masini, skines sve protektore, a ovo bez beda se fino opere i nema nikakvih ostecenja nit icega...tako sam ja prao svohu held madoxx koja je sad kod jprekrita, ko nova je a oprao sam ju bar 5,6puta... :icon_thumright:
SPecial:
Ja sam ju dao profesionalcima,i ne znam sta su radili,samo znam da sam dao 150 kn,sto nije mali novac,ali je ispala bas kao nova.
matas damir:
Još jednom da ponovim: Ako jakna nije kožna može se 100% sigurno bez ikakvih nuspojava prati kod kuće u mašini za pranje odjeće.
Postupak:
Uzeti jaknu i izvaditi sve protektore iz nje.
Staviti jaknu u mašinu
Namjestiti na najmanje moguće okretaje i 30-40 stupnjeva
Deterđent tekući za crnu robu(ako je crna) ili za šarenu(ako nije crna lol)
Zašto tekući??? Puno su nježniji prema tkanini i tako bi se trebala prati i ostala roba pogotovo skuplja.
ko nevjeruje nek nosi na kemijsko :icon_thumright:
Shark12:
Tako je, ali moze se i kozna jakna prat u masini :)
Samo ju kasnije, nakon sušenja treba dobro namazat sa nekom kremom :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju