Općenito > Oprema
Jakna
Doomsday:
--- Citat: Doomsday - 05 Travanj, 2010, 23:56:42 ---Nova, kratka...
http://beta-moto.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=61&Itemid=30
Akcija, sa 599 kn na 479 kn... Ima protektore... Najpovoljnije ikad... A sigurno bolje od jeans jakne...
:headbang:
--- Kraj citata ---
Citiram sam sebe, jer nova moto jakna za 480 kn, ma koliko ona bila kineska, ipak je bolja od bilo koje druge jakne kad si na 2 kola... A ova cijenom nije nedostupna niti ako baotiana voziš...
Asfalt nije briga, padneš li sa Gilere, Kawe, ili Baotiana, na dužem putovanju, ili dok ideš u trafiku po novine... Njemu svejedno...
:zubo:
matas damir:
Ja sam prije dva tjedna kupio na popustu Ixon crnu jaknu s protektorima za 630 kuna. Jakna je 10x bolja od moje stare IXS od 1700 kuna tako da i te cijene su jako relativan pojam :icon_thumright:
marko_AeRoX:
--- Citat: hawk - 06 Travanj, 2010, 14:05:36 ---kupiš novu i miran si. bar znaš da ju niko nije nosio. mislim da m-tech t-rex možeš naći i za 1400kn a po mom mišljenju to je odlična jakna
--- Kraj citata ---
ja sam kupio svoju t-rexicu na popustu za 900 kn novu :icon_thumright: obozavam tu jaknu, cak i spavam s njom ponekad... :icon_tongue:
doritos:
jel mozete nac jos di ima popusta na jakne u zg moto centri??? :)
Hrvoje_40:
--- Citat: matas damir - 07 Travanj, 2010, 02:42:47 ---Ja sam prije dva tjedna kupio na popustu Ixon crnu jaknu s protektorima za 630 kuna. Jakna je 10x bolja od moje stare IXS od 1700 kuna tako da i te cijene su jako relativan pojam :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
u kojem dučanu si kupio jaknu? :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju