Općenito > Oprema

Jakna

<< < (3/11) > >>

Doomsday:

--- Citat: Doomsday - 05 Travanj, 2010, 23:56:42 ---Nova, kratka...

http://beta-moto.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=61&Itemid=30

Akcija, sa 599 kn na 479 kn... Ima protektore... Najpovoljnije ikad... A sigurno bolje od jeans jakne...

:headbang:

--- Kraj citata ---

Citiram sam sebe, jer nova moto jakna za 480 kn, ma koliko ona bila kineska, ipak je bolja od bilo koje druge jakne kad si na 2 kola... A ova cijenom nije nedostupna niti ako baotiana voziš...

Asfalt nije briga, padneš li sa Gilere, Kawe, ili Baotiana, na dužem putovanju, ili dok ideš u trafiku po novine... Njemu svejedno...

:zubo:

matas damir:
Ja sam prije dva tjedna kupio na popustu Ixon crnu jaknu s protektorima za 630 kuna. Jakna je 10x bolja od moje stare IXS od 1700 kuna tako da i te cijene su jako relativan pojam :icon_thumright:

marko_AeRoX:

--- Citat: hawk - 06 Travanj, 2010, 14:05:36 ---kupiš novu i miran si. bar znaš da ju niko nije nosio.  mislim da m-tech t-rex  možeš naći i za 1400kn a po mom mišljenju to je odlična jakna

--- Kraj citata ---

ja sam kupio svoju t-rexicu na popustu za 900 kn novu  :icon_thumright: obozavam tu jaknu, cak i spavam s njom ponekad...  :icon_tongue:

doritos:
jel mozete nac jos di ima popusta na jakne u zg moto centri??? :)

Hrvoje_40:

--- Citat: matas damir - 07 Travanj, 2010, 02:42:47 ---Ja sam prije dva tjedna kupio na popustu Ixon crnu jaknu s protektorima za 630 kuna. Jakna je 10x bolja od moje stare IXS od 1700 kuna tako da i te cijene su jako relativan pojam :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
u kojem dučanu si kupio jaknu? :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju