Tehnički kutak > Blokade

daelim 50 ccm,elektr.blokada

<< < (2/3) > >>

speed:

--- Citat: Cruiser - 11 Kolovoz, 2007, 23:11:39 ---ne znam, ja ti gljivu nebi nikako preporucio, ima dosta tema o tome ali po mojem misljenju gljiva je samo za race skutere. Uvlaci previse zraka i ako se vozi po prasnjavoj cesti i na neke dulje rute vrlo lako moze povuc smece u motor. Radije preradi airbox i bubni od malossia red sponge.
Ja slazem hi midrace setup i necu koristit gljivu tako da mislim da ne treba ni tebi. Potrazi malo po forumu i vidjet ces da sam u pravu.

Kaj se tice blokade, to neznam ali u najgorem slucaju mozes uzet od malossia ili nekog drugog proizvodata van serijski, sportski cdi

--- Kraj citata ---
pa koji ste vi...
sta mu vrijedi preradit spuh kad vise ne mozes od 70 km/h,on da i bubne kit isto bi mu isao 70 km/h jer mu je zablokirana struja,ako sad on pocne preradjivat airbox samo moze povecat potrosnju i narusit sklad na kojem sad motor radi

stake_denis:
e decki hvala puno...
znaci necu kupovat gljivu al bi htio dobit na
ubrzanju i malo bolji zvuk
al ne znam sta da kupim da to dobijem...
ta red sponge je ona spuzva u serijskom filteru???
jel ima tog u benconyu-sesvete ak zna netko..

Cruiser:

--- Citat: speed - 12 Kolovoz, 2007, 11:36:33 ---pa koji ste vi...
sta mu vrijedi preradit spuh kad vise ne mozes od 70 km/h,on da i bubne kit isto bi mu isao 70 km/h jer mu je zablokirana struja,ako sad on pocne preradjivat airbox samo moze povecat potrosnju i narusit sklad na kojem sad motor radi

--- Kraj citata ---

istina. Isto tako onda netreba niti o bilo cemu drugom razmisljat, moj se post odnosio opcenito na dvojbu izmedu gljive i prerade airboxa

Cruiser:

--- Citat: pitaNS - 12 Kolovoz, 2007, 11:31:29 ---
--- Citat: Cruiser - 11 Kolovoz, 2007, 23:11:39 ---Radije preradi airbox i bubni od malossia red sponge.
--- Kraj citata ---

šta to konkretno podrazumeva, aj malo preciznije... :notworthy:

--- Kraj citata ---

Za vecinu skutera se to drugacije radi, uglavnom izbuse se rupe na odredenim mjestima tako da motor dobiva vise zraka. Mislim da na malossievoj stranici imaju upute kako. Kad kupis veci karb. i kit morat ces ili preradit airbox ili uzet gljivu

speed:

--- Citat: stake_denis - 12 Kolovoz, 2007, 13:24:52 ---e decki hvala puno...
znaci necu kupovat gljivu al bi htio dobit na
ubrzanju i malo bolji zvuk
al ne znam sta da kupim da to dobijem...
ta red sponge je ona spuzva u serijskom filteru???
jel ima tog u benconyu-sesvete ak zna netko..

--- Kraj citata ---
na ubrzanju mozes dobit stavljanjem laksih rolica i stavljkanjem tvrdjih federa na kvacilo,red sponge ti je spuzva u serijskom airboxu i imas je za kupit u benconyu,sad neznam dal ima za tvoj motor,nazovi pa pitaj

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju