Općenito > Oprema

odijela za stazu

(1/2) > >>

duje87:
ko narucuje priko louise.de i vidia san probiker odijela i neka stage 6 za cifre do 200e,jel ko zna jel to sta valja iz osovnog iskustva

Shark12:

--- Citat: duje87 - 05 Travanj, 2010, 16:36:22 ---ko narucuje priko louise.de i vidia san probiker odijela i neka stage 6 za cifre do 200e,jel ko zna jel to sta valja iz osovnog iskustva

--- Kraj citata ---

Probaj se javit ovom liku na mail, on je svako malo u Louisu mozda moze nekaj sredit  :icon_thumright:

[email protected]

duje87:

--- Citat: Shark12 - 12 Travanj, 2010, 15:05:11 ---Probaj se javit ovom liku na mail, on je svako malo u Louisu mozda moze nekaj sredit  :icon_thumright:

[email protected]

--- Kraj citata ---

jbg stari..preriskantno mi je nekome koga neznan davat pare unaprid..mislia san da bar neko s foruma od ovih sta narucuju radi..al svejedno hvala :icon_thumright:

n0n4m3:
sta si pocea svercat motore pa ti triba prijevoz iz njemacke ?? .. da nisi napisa da je za odijelo mozda bi i mislia .. falia si stranicu  :headbang:

kad cemo u zadar  :toothy12: ic ce i topa .. njemu ne triba odijelo .. nemoze ispast iz auta  :laughing7:

Shark12:

--- Citat: duje87 - 12 Travanj, 2010, 18:35:28 ---jbg stari..preriskantno mi je nekome koga neznan davat pare unaprid..mislia san da bar neko s foruma od ovih sta narucuju radi..al svejedno hvala :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ne seri da te trazio lovu unaprijed  ??? ???

phhhhhhhh jeb..u, ..gle da sam znao nebi ga preporucio ;)

Znam da lik ide svako malo do Louisa..ha dobro kaj sad, pital si nist te nije kostalo  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju