Ostalo > Motocikli

Moj Dkw rt200 oldtimer

<< < (2/3) > >>

Pupo:

--- Citat: aldin - 04 Travanj, 2010, 23:08:57 ---Evo da i ja predstavim svoj motocikl :toothy9:
Marka:DKW
Model:RT
Kubikaza:200(stavit cu kit :icon_biggrin:)
Godiste:1952(Mlad je dosta,novi model ;D)
Mi smo 3-ci vlasnici.Motor je odjavljen 1960 i neke godine,evo imam sve papire.Uskoro cu ga slati da se lamela zamjeni,pakne od kocnica pa ce na lakiranje vjerovatno.Felge cu kromirati mozda,auspuh nov naruciti,nove oznake,poklopac akumulatora,moram retrovizor lijevi neki staviti i to je sve.
Evo slike.Pitajte ako vas zanima sta

--- Kraj citata ---

Super je  :icon_thumright:

Nadam se samo da kad ga budeš obnavljo da ćeš nabavljat originalne dijelove, ma koliko god ih teško bilo nabaviti. Ako budeš stavljao šta bilo, motor će izgubit dušu :(

smart bbb:
imam i ja dkw-a 175cc ,trebam ga samo složit

aldin:
O da gust je prevelik.Trebam otici po njega kod majstora,pa cu onda nabaciti koju sliku,i video voznjice.Ja samo mislim na to kako cu ga urediti,voznja gradom....Ja cu polako sredjivati,nije mi hica,a to ce biti gust sredjivati.Prodao nebih,nema tih para.Original dijelovi svi idu na njega,jer necu ciganit na njemu.

interceptor:
predivno...moj kolega ima isto DKW još od njegovog djeda....motor fullll uščuvan 1964. god., serijska boja i svi djelovi tvornički..znam da su mu prije par godina dolazili neki likovi koji su ga htjeli kupiti..ali nije ga dao..ima na lijevoj ručki mjenjač sa tri brzine, max. brzina je negdje oko 40-45 km/h ...provoza ga ono godišnje jednom prek ljeta...čisto radi gušta

aldin:
Ovom odoh isporbati top speed samo dok ga dotjeram.Bas me zanima koliko ide.Ovo je 2t 200ccm,nezz koliko je ks.Mjenjac je ja mislim 4 brzine.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju