Tehnički kutak > Tehnička pitanja

kocnice

(1/1)

boro faca:
minja san plocice na kocnicama pri cemu mi se izlilo ulje,kad sam sve sklopio i stavio plocice ulio sam ulje (uka 4+),i poceo pumpat jedno 2 sata sam pumpao i ozračivao ali kočnice niti malo nisu postajale tvrđe. jučer sam sve rastavio,(posudicu,cijevčicu,klišta komplet sve) i sve dobro na kompresor ispuva,sve vratija kako triba,ona dva klipića u čeljusti i gumice,sve vratia na svoje misto ulia ulje i pumpa opet uru vrimena i ozraciva je i nista kocnica niti malo nije tvrđa.sta bi moglo bit ,jeli u ikojem slučaju moze bit do ulja ili neznan ni ja neceg treceg????

n0n4m3:
moguce da ti nevalja rucica i onaj mehanizam na volanu ... ako ti je crijevo dobro i klišta... znaci da gore na rucici ti ne ide ulje

boris_st:
možda nisi ispravno ozračivo....

boro faca:
to san ija pomislio da mi ono na rucici nemalja,ali meni okdad san plocice minja neradi ni prva ni zadnja ,tako da tesko mogu one rucice se obe pokvarit

lunavision1:
jesi li ozračivao ovako:

--- Citat: lunavision1 - 31 Ožujak, 2010, 12:55:57 ---kada napuniš gore čašicu sa uljem sve zatvori....malo pumpaj kočnicu i kad postane tvrđa pritisni ju i drži pritisnjenu(neka ti netko pomogne bit će ti lakše) i kakoju držiš pritisnjenu otpusti šerafić dolje za ozračivanje prvo će ti ići zrak i ulje a kasnije ulje.....

da te napomenem nakon dva puta moraš dolit ulje u spremnik jer ga malo ima i ako ne dolijevaš nećeš ništa napravit....

ja sam to radio na luni vision 50 i kočnice mi rade savršeno....ne zaborav :hello:i da nakon šro ozračiš ulij u spremnik ponovo do vrha i zatvori cijeli sistem i nakon što par puta prikočiš na prazno kočnica će postat tvrđa....javi ako si uspio mojim pstupkom...

--- Kraj citata ---

EDIT...bilo bi zgodno prije otvaranja nove teme malo pročitat neke teme čisto da se informiraš a možda i nađeš odgovor jer je dosta tema već obrađeno.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju