Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Koje je najbolje mjesto za održavanje susreta u Zagrebu
Hrvoje_40:
--- Citat: efz - 04 Travanj, 2010, 11:35:47 ---tocno tak :)
--- Kraj citata ---
ja bi došao
bio sam prošle godine sa skuterom na moto susretu u Zaprešiću
:biker2: :skuter:
efz:
--- Citat: Hrvoje_40 - 04 Travanj, 2010, 11:34:54 ---šta misliš koji je razlog tome?
--- Kraj citata ---
a kaj ja znam......mali dio ekipe (mozes na prste nabrojat) je spreman za ozbiljan dogovor.........velik broj je maloljetnih ili full mladih clanova, koji vjerovatno ne smiju radit ono kaj bi htjeli, a ovi stariji ocito nemaju volje.........nemam pojma, vjerovatno nismo slozna ekipa, tj. jako nas je malo spremnih na ozbiljan dogovor
SlowRider:
evo da odmah upitam, ima li zainteresiranih za voznju skuterima do Jadrana ove godine? :toothy10:
Hrvoje_40:
--- Citat: efz - 04 Travanj, 2010, 11:42:25 ---a kaj ja znam......mali dio ekipe (mozes na prste nabrojat) je spreman za ozbiljan dogovor.........velik broj je maloljetnih ili full mladih clanova, koji vjerovatno ne smiju radit ono kaj bi htjeli, a ovi stariji ocito nemaju volje.........nemam pojma, vjerovatno nismo slozna ekipa, tj. jako nas je malo spremnih na ozbiljan dogovor
--- Kraj citata ---
a čuj nemogu ni ja baš sve
imam ženu i dijete ali ako je neki normalan dogovor
:cugaa: :cugaa:
efz:
--- Citat: SlowRider - 04 Travanj, 2010, 11:44:33 ---evo da odmah upitam, ima li zainteresiranih za voznju skuterima do Jadrana ove godine? :toothy10:
--- Kraj citata ---
ja sam za......detalje s vremenom dogovorimo :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju