Tehnički kutak > Tehnička pitanja
gramaza rolnica na rezonu TECNIGAS RS 180....
gagi racer:
--- Citat: J.U.R.C.A - 06 Travanj, 2010, 09:58:32 ---preteske rolice!
iako niti taj ispusni sistem nije bas nesto!
--- Kraj citata ---
e sada, stvarno mi je to cudno, njemu su fabricke 15.5 grama, sada ga razradjujem na rezoni i tom gramazom, sa 11 grama motor opet nije isao, ali 10 grama mi nekako zvuci prelako ??? iako je moguce da ce odgovarati, 10 grama, nego nekako mi to drasticna razlika sa 15.5 na 10 grama.....
gagi racer:
:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
igor.sb:
to ti mislis da su mu serijske role 15,5 g
180ka ima 15,5 g pa radi fino na 13
a ti koji ima manje snage i kracu getribu 15,5 je glupost
odi na malossi stranicu pa ces vidjet da kaze 12g za serijski vario za 125 2t
gagi racer:
--- Citat: igor.sb - 06 Travanj, 2010, 15:33:49 ---to ti mislis da su mu serijske role 15,5 g
180ka ima 15,5 g pa radi fino na 13
a ti koji ima manje snage i kracu getribu 15,5 je glupost
odi na malossi stranicu pa ces vidjet da kaze 12g za serijski vario za 125 2t
--- Kraj citata ---
j#bote samo mi jos trebaju "pametni ljudi " !!!! nije to pitanje....... ovo je runner 98 god 125cc 2t fx..... svugde pise da ima 15.5 grama i svugde pise da ima 12 grama.... to su gluposti..... ja sam lepo uzeo vagu, sto meri u grame, i svaka rolnica mu je 15.5 grama.......
ali po toj tvojoj prici mogu mu odgovarati 10 grama :)
igor.sb:
jes ti prvi vlasnik? i prve role?
ako jesi onda je neki zajeb
jer da serijske role budu tako teske to je ne moguce, zasto sr 150 koji ima isti vario i duzu getribu ima 13,5g a pasu mu 12
da si bio pametan ne bi kupio tog tecnigasa, to smo vec rekli davnih dana
imam ti ja 9g role je da je dimenzija 20x17, al pasu i god tebe nema sto su opesezno vece :toothy11:
i de mi da vidim di pisu 15,5 g a da nije ona popis rolica s foruma i da nije rmsov katalog
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju